marcinR Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Proszę o przeanalizowanie logów. To moje początki z zabawą z Vagiem także proszę nie krzyczeć. Chyba za bardzo w obroty nie trafiłem a poza tym to 013 coś nie zadziałał.
grzanek85 Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Wygląda bardzo ładnie wszystko ok :th: Tylko następnym razem jak będziesz robić rób każdy kanał oddzielnie,wtedy jest większe próbkowanie pzdr
spanky Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 jest ok .... choc ten OB [overboost] na poziomie 2.5 bara moze swiadczyc o delikatnie przycinajacych sie zaluzjach.....
marcinR Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 następnym razem jak będziesz robić rób każdy kanał oddzielnie,wtedy jest większe próbkowanie Jak już będę bardziej obeznany w vagu to porobię wszystko oddzielnie - na razie zabawa. ten OB [overboost] na poziomie 2.5 bara moze swiadczyc o delikatnie przycinajacych sie zaluzjach..... Co to oznacza? Czyszczenie turbiny czy jej niedomagania? ps. zaraz poczytam o tym jeszcze w archiwum. Pozdrawiam
lukjar7 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 następnym razem jak będziesz robić rób każdy kanał oddzielnie,wtedy jest większe próbkowanie Jak już będę bardziej obeznany w vagu to porobię wszystko oddzielnie - na razie zabawa. ten OB [overboost] na poziomie 2.5 bara moze swiadczyc o delikatnie przycinajacych sie zaluzjach..... Co to oznacza? Czyszczenie turbiny czy jej niedomagania? ps. zaraz poczytam o tym jeszcze w archiwum. Pozdrawiam kierowniczki zapuściłeś w sadzy musisz pomasować samochód prawą nogą, ale czasem nie pomaga.
marcinR Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Opublikowano 6 Marca 2008 Zacznę od masażu - bo faktycznie noga u mnie lekka
Rekomendowane odpowiedzi