Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6/B7] Pytanie o fis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie nie da rady, cos jest u mnie nie tak z tym fisem, a to nie pierwsze moje audi, miałęm juz a6, a4, a3 wiec chyba musze na spota podjechać zeby ktos zobaczył bo wszystko próbowałęm ni cholery nie da sie wejsc do menu i ustawic przebiegu km w komputerze

Opublikowano

u mnie nie da rady, cos jest u mnie nie tak z tym fisem, a to nie pierwsze moje audi, miałęm juz a6, a4, a3 wiec chyba musze na spota podjechać zeby ktos zobaczył bo wszystko próbowałęm ni cholery nie da sie wejsc do menu i ustawic przebiegu km w komputerze

ciekawa sprawa... naprawde z checia bym sam to zobaczyl :confused4:

Opublikowano

bywam czasem na śląsku to kiedyś podjadę na spota, dam znać

Opublikowano

bywam czasem na śląsku to kiedyś podjadę na spota, dam znać

zapraszamy :

Wtorki 19.00 SCC Katowice :wink4:

Czwartki 19.00 Szałas Żory :wink4:

Piatki 19.00 Gliwice :wink4:

daj wczesniej znac kiedy wpadniesz do nas :decayed: :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dolacze sie do tematu...lipa,mam amerykanca b6 i na moim fisie tez jest tylko spalanie,stan paliwa nawet po podlaczeniu rns-e nie wyswietla mi rds a jak mialem symphony to bylo ok.Bylem u goscia ktory pracuje w aso i powiedzial mi,ze w modelach a4,s4i rs4 nie ma wyswietlania na fisie tylko na navi.Pozazdroscic kolegom...

Opublikowano

koledzy mam podobne problemy jakie poruszacie w tym wątku. Nadal nie mogę wejść do menu. Mam kolorowy fis.

Opublikowano

Bardzo prawdopodobne że Fis w B7 i B6 jet taki sam a drobne różnice mogą być tylko w sofcie. Dlatego pewnie jest jakaś możliwość aby włączyć w B6 menu na Fisie nie mając przycisku menu na panelu od małej navi. Co prawda bez tego da się żyć ale :decayed:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
ale się dzisiaj spietrałem...

po przeczytaniu posta powyżej poleciałem do auta próbować ustawień, a że mam plik z polskim językiem do małej navi więc zachciało mi się zmiany, tyle że nie doczytałem co należy dokładnie zrobić... a raczej czego NIE NALEŻY robić gdy wgrywamy nowe firmware...

navi zgasła a ja posr... że uwaliłem... :polew: na szczęście mamy internet i juz wszystko jest jak należy, nawi pisze i GADA :radocha: po polsku.

co do tematu... to niestety dalej nie umiem zmienić ustawień, nie działa żadna kombinacja klawiszy.

A jak można tego dokonać, bo moja jak na razie nawija po niemiecku i nie wiem o co jej chodzi :)

Opublikowano

Panowie ,podepne się pod temacik. Mam RNS-e i kolor FIS w B7. Jak zrobić , aby na górze na Fisie gdy jest odtwarzana jakaś piosenka albo leci jakieś radio , następywała zmiana wyświetlania. Teraz mam przykładadowo ...

Słucham kawałka PONO - Oddech , to na FISIie pojawia mi się PONO....

nie ma dalszej części. U kumpla w B6 i RNS-D tekst się zmienia i suma sumarum idzie odczutać cały kawałek. Niby nie jest mi to do ncizego potrzebne , ale ja muszę mieć wszystko na tip top ;)