michu93 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Szukam szukam i nie mogę znaleźć... W ofertach na moto.allegro nie mogę znaleźć lokalizacji.. Przeglądam strony pixel po pixelu i nic.. Może ktoś pomoże?
majkel_majki Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Ja wspomogłem się w ten sposób, że klikam w zakładkę "dostawa i płatność", lokalizacja jest podana wtedy przy opcji odbiór osobisty, tyle że sprzedawcy nie zawsze odbiór osobisty umożliwiają i wtedy ta metoda bierze w łeb. Generalnie moim zdaniem nowy layout allegro to tragedia małpują ebay- z marnym skutkiem
michu93 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 rzeczywiście jest... dla mnie to tak samo wielki shit... no ale co zrobić.. najgorsze to, że już teraz nie mogę powrócić do starego widoku..
majkel_majki Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Pozostało albo się przyzwyczaić, albo przestać u nich kupować
pepik Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Też na to zwróciłem uwagę, ogólnie lipa ale myślę, że każdy się przyzwyczaił się do starego układu strony i po jakimś czasie przestanie to tak przeszkadzać i każdy przywyknie do nowego wyglądu strony.
majkel_majki Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Podejrzewam, że za sugestią użytkowników allegro jeszcze będzie ten layout udoskonalać i lokalizacja przedmiotu będzie pokazana jak Pan Bóg przykazał.
michu93 Opublikowano 29 Października 2011 Autor Opublikowano 29 Października 2011 Też na to zwróciłem uwagę, ogólnie lipa ale myślę, że każdy się przyzwyczaił się do starego układu strony i po jakimś czasie przestanie to tak przeszkadzać i każdy przywyknie do nowego wyglądu strony. no nie ma to jak się do wszystkiego przyzwyczajać..
Rekomendowane odpowiedzi