omzig Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Ma ktoś coś takiego??? 8D0 862 257 B Ile może kosztować nówka?
jasam Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 nówka to grubo ponad tysiąc posłuchałem rady kolegi z forum i czekam na pompkę z b4 firmy Hella. Jak dotrze to robię przekładkę silniczka a pompką. Można też kupić za ok 140 oryginalny sprawdzony silniczek do przełozenia
omzig Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 Ok, dzięki za info. Daj znać czy działa po przełożeniu, PZDR!
jasam Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Ok, dzięki za info. Daj znać czy działa po przełożeniu, PZDR! zamiast helli od b4 dostałem VDO z Golfa 3 ... na szczęście towar w idealnym stanie i bez problemu przełożyłem zespół toczący do swojej pompki cała naprawa kosztowała mnie 55zł :gwizdanie:
omzig Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Kupiłem używkę w perfect stanie o kolegi z forum. Podpiąłem i gitara gra. Temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi