Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Moja bordowa lalunia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio kupiłem tylną lampę po II lifcie za 65 zł także nie jest źle... w moją niestety ktoś cofnął

Dobra cena, czasem wołają po 80zl

Opublikowano

szału nie robią ale w porównaniu z tamtymi co były ............

mogły być inne ale tak jak pisałem wyrwałem po taniości eeee nie jest źle :tongue4:[br]Dopisany: 26 Listopad 2011, 17:23_________________________________________________No i niestety przyszedł czas na małe wymiany

DSCF2121.jpg

co to za chinszczyzne kupiles :?: :gwizdanie:

a autko narazie normalne, lampy lepsze niz byly, ale II lift by sie przydal :wink4:

to ni chińszczyzna panie kolego

Opublikowano

to jakiej firmy sa :?: :mysli:

jesli urazilem to przepraszam :notworthy:

Opublikowano

Plan zakupu koła miał być w przyszłym roku no ale udało się i zakupiłem sobie aluski 16 *

wraz z oponkami Michelin 205/55/R16

DSCF2125.jpg

DSCF2126.jpg

DSCF2127.jpg

DSCF2128.jpg

DSCF2129.jpg

no i czekają sobie teraz do wiosny !!!

Opublikowano

Plan zakupu koła miał być w przyszłym roku no ale udało się i zakupiłem sobie aluski 16 *

wraz z oponkami Michelin 205/55/R16

DSCF2125.jpg

DSCF2126.jpg

DSCF2127.jpg

DSCF2128.jpg

DSCF2129.jpg

no i czekają sobie teraz do wiosny !!!

na zime :mysli:

jak na oponkach jeszcze można troche polatać to cena moim zdaniem dobra;) niech się toczą :good:

czy ja wiem czy taka dobra za tyle to teraz 17ki kupujesz :wink4:

Opublikowano

Nie ma do czego się przyczepić wymiana lamp tylnych wyszła optycznie na dobre szkoda,że nie po lifcie ale to zawsze można jeszcze poprawić.Felgi pierwsza klasa sam do swojej Audi na takie coś poluje.

Opublikowano

Felgi ładne ale mogłeś pomyśleć o 17-stach s-LINE :> moim zdaniem ładniej by wyglądała :good: ale to kwestia gustu :mysli:

Opublikowano

Felgi ładne ale mogłeś pomyśleć o 17-stach s-LINE :> moim zdaniem ładniej by wyglądała :good: ale to kwestia gustu :mysli:

i kasiory

tak czy owak mi pasują :good:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 19:53_________________________________________________Nastał nowy rok i kolejne zmiany małe ale cieszą tzn :

Nowa gałeczka

DSCF2202.jpg

od razu lepiej to wygląda niż ta poprzednia po helmucie , jeszcze coś trzeba zrobić z mieszkiem

no i ogarnięte w końcu podświetlenie licznika

DSCF2205.jpg

koleją rzeczą to wywaliłem kata oraz nowa plecionka z uwagi na paskudną pogodę zdjęcia wstawię później