tomek_ros Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Witam. Ostanio jak podnosiłem mojego bolida z lewej przedniej strony zauwarzyłem że muszę dużo wyżej unieść niż prawą na lewarku , żeby zdjąć koło. Cz to coś poważnego. Pozdrawiam
krzysiek23 Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 a jak autko stoi na rownej powierzchni to stoi rowno???
krzysiek23 Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 a porownaj sprezyny z obu stron czy sa takie same,dziwne troche(podnosiles na rownej powirzchni z obu stron,w tym samym miejscu z obu stron auta)???
tomek_ros Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Opublikowano 13 Maja 2008 Siema po wymianie osłony przeguba zauważyłem że autko stoi lewą stroną wyżej niż prawą, osłone wymieniałem właśnie na prawej stronie. Czy przy składaniu zawiechy coś nabroiłem cz... Przed demontazem niewiem czy było dobrze czy zle bo niezauważyłem. Róznica jest ok 1,5 - 2 cm, wg mnie dużo. przy podnoszeniu autka lewa strona niżej opada, czy to coś poważnego i czy z tym narazie można jeżdzic czy od razu do mechaniora. Sprężyny z przodu są takie same z dwoma kropkami.[br]Dopisany: 13 Maj 2008, 08:36 _________________________________________________Zauwarzyłem ze cala bryczka krzywo stoi, kiedys wymieniałem sprężynę z tyłu jest troszke wyższa czy to moze miec wpływ na to że autko stoi krzywo
Rekomendowane odpowiedzi