schiller Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 a ja dalej jestem zdania za R8 i tdi to
Gość rob Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 a ja dalej jestem zdania za R8 i tdi to jestem tego samego zdania, dźwięk wydawany przez ropniaka nie pasuje do samochodu sportowego
MAx Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 a ja dalej jestem zdania za R8 i tdi to jestem tego samego zdania, dźwięk wydawany przez ropniaka nie pasuje do samochodu sportowego moze zamonuja jakis dobre glosniki i bedzie ryk benzynowej V-ki lecial z cd :>
Gość Keżor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a ja dalej jestem zdania za R8 i tdi to jestem tego samego zdania, dźwięk wydawany przez ropniaka nie pasuje do samochodu sportowego moze zamonuja jakis dobre glosniki i bedzie ryk benzynowej V-ki lecial z cd bo żeście nigdy diesla nie mieli
malik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a ja dalej jestem zdania za R8 i tdi to jestem tego samego zdania, dźwięk wydawany przez ropniaka nie pasuje do samochodu sportowego Heh, to chyba nie słyszałeś dzwięku dobrej V-ki TDI. Zapraszam na zlot to posłychasz mojego 2.5V6 albo lepiej oniaka 3.0V6 A widziales odcinek TopGear w ktorym Aston Martin dostal baty od Skody Fabii TDI? Clarkson skwitowal ten pojedynek slowami "nadszedl sądny dzień, silnik diesla dogonił osiągami silnik benzynowy". Zacznij się przyzwyczajac do tego, że TDI będzie coraz częściej montowane w sportowych samochodach
pet3r Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 2.5TDI rzeczywiscie brzmi ladnie, 4.2TDI mam okazje posluchac w A8 sasiada - i jest bajka. na niskich obrotach nie slychac klekotu, ba nie slychac prawie silnika, jedynie na wysokich spomiedzy pieknego mruczenia dochodzi jakis lekki klekocik i swist turbosprezarek. co V to V...
MAx Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 prosze Was przestancie grzeszyc TDI- ladnie brzmi niekłuce sie ze silniki daisel`a sa coraz to mocniejsze, a Oniaka fura raz jechal i pieknie sie zbiera.TDI maj fajny moment.Jedni wola benzyne a inni rope - de gustobus non disputandum est Ale prosze niech nikt nie pisze bzdur ze to ladnie brzmi. Traktor zawsze bedzie traktrorem. Porownanie dzwieku dislowskiej V-ki do benznynowej to jak porownac grzechote to Arii Mozarta.Silnik musi brzmiec, nie sykiem czy szumem turbin czy tez byc zagłuszony głosnym wydechem, musi grac swoja dusza. Bez urazy wszystkich posiadaczy TDI
schiller Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 dokladnie tak! a i tak w ramach przypomnienia, to R8 z opola nalezy do kolesia z SELT-u.
Cilek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Właśnie czy on aby lata takim srebrnym, aż miło popatrzeć raz widziałem ją na berlince a raz lans po mielnie
pet3r Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 de gustobus non disputandum est Ale prosze niech nikt nie pisze bzdur ze to ladnie brzmi. przeczysz sam sobie... poza tym szybkie te traktory ostatnio, skoro LeMans wygrywaja nigdy nie bylem fanem diesli ale nie jestem tez ich przeciwnikiem, wole spokojny gang widlastej benzynowki (ojciec ma V6, ja mialem V6) od klekotu diesla pewnie za pare lat diesle jeszcze bardziej zbliza sie dzwiekiem silnika do benzynowek. konczmy to OT bo mowa tu o dieslu w R8 a my zeszlismy na temat Pb vs ON
Gość MorgothV8 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Szkoda że jednak V12 TDI nie wsadzają..... wyżarło by wszystkie wasze benzyniaki
schiller Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Szkoda że jednak V12 TDI nie wsadzają..... wyżarło by wszystkie wasze benzyniaki nie koniecznie. poniewaz w bliskiej przyszlosci pojawi sie RS8. pod maska V10 FSI i grubo ponad 500 kucy...
Gość MorgothV8 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A do V12 TDI chip..........
schiller Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a do V10 FSI T albo kompresor a najlepiej to i to
Gość MorgothV8 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No dobra - z kompresorem to może i zje.... co nie zmienia faktu że szkoda że V12 TDI nie wkładają.... paliło by 12 litrów kujawskiego i ogień
Gość Keżor Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a do V10 FSI T albo kompresor a najlepiej to i to no i jeszcze ze 4 koła i duoquattro 8x8 żeby nie było kłopotów z trakcją
schiller Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a do V10 FSI T albo kompresor a najlepiej to i to no i jeszcze ze 4 koła i duoquattro 8x8 żeby nie było kłopotów z trakcją no widze ze sie rozumiemy :th:
Gość MorgothV8 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 porządne opony: 400/10 R 20, napęd Quattro, około 2000 KM i będzie malina
schiller Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 R 20 takie male? przynajmniej 25 ale my tu OTujemy nooo, już w robocie zauważyłem, że straszny syf zrobiliście tu zamykam na jakiś czas, potem się otworzy [pre_pl]
Gość MorgothV8 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To ja już nic nie mówie bo bana dostanę :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi