DARK-TI Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Mam problem pojawia się i znika komunikat Bremse wymieniłem wszystkie klocki na textery i nowy płyn hamulcowy a on nadal się pojawia... Nie wiem co z tym zrobić. Jak macie jakieś doświadczenia z tym problemem to dajcie znać.
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Sprawdz jeszcze raz poziom plynu hamulcowego w zbiorniczku
rafsus Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Podepnij kabel i sprawdz czy nie wywala bledu czujnika cisnienia plynu hamulcowego w pompie abs
marwyk Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Sprawdź połączenia czujników
Rafi78 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Sprawdz jeszcze raz poziom plynu hamulcowego w zbiorniczku U mnie poziom płynu był ok. ale dopiero po wymianie na nowy ATE komunikat na fisie zniknął ja jeszcze bym posprawdzał żarówki stopu
DARK-TI Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 a z textera jest zły?
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Ja bym sprawdził połączenia czujników czy coś gdzieś się nie rozłącza? Sprawdzić, podopinać. I przede wszystkim podpiąć pod kompa.
DARK-TI Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 wyszło... za niski poziom płynu hamulcowego dzięki za wszystkie odp. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi