Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Zakładacie kołpaki na stal czy jeździcie bez ?

Na zimę: 133 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na zimę:

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaraz podpierdzielą...i po kołpakach....

Opublikowano

moja na kołpakach ori i wzmocnione trytytkami ale patrząc z okna mam jakiś wewnętrzny fuj... sam sobie zadaje pytanie ile czasu beda moje :>

Opublikowano

ja jeździłem 3 zimy z kołpakami, tego roku na wiosnę zdemontowałem kołpaki i zjeżdzałem zimówki do zera, jednogłośnie stwierdzam na zimę stal

Opublikowano

ja jeżdżę bez kołpaków :cool1: tylko trzeba dbać o felgi stalowe żeby nie wyglądały jak ze złomowiska :gwizdanie:

Opublikowano

Ja również nie uznaję kopłaków na stalówki... :naughty:

Opublikowano

STAL ! :good:

Opublikowano

Ja również nie uznaję kopłaków na stalówki... :naughty:

:good: :good:

wisza ori w garage i jakos nie mam zamiaru ich zakladac...

Opublikowano

Mi nigdy nie podobały się kołpaki to tak samo jak końcówki przykręcane do wydechu :sick3:

Opublikowano

To ludzie po co wam kołpaki jak ich nie zakladacie nawet na zime bo boicie sie przed kradzieża :decayed: tylko nie piszcie ze po to zeby wisialy na scianie w garazu :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

To ludzie po co wam kołpaki jak ich nie zakladacie nawet na zime bo boicie sie przed kradzieża :decayed: tylko nie piszcie ze po to zeby wisialy na scianie w garazu :rolleyes:

A moje właśnie tam wiszą :P Dzisiaj rozmawiałem z sąsiadem rano przed pracą ... żalił się, że w Passacie mu podprowadził ktoś jednego kołpaka z przodu :) zbieg okoliczności he ale też stwierdził, że je ściągnie i będzie jeździł na stali ... a ma na czym bo to 2 letnie auto to stalówki jak nowe :)

Opublikowano

szkoda kasy na kołpaki, które i tak wiejsko wyglądają na A4 :gwizdanie: tylko trzeba o stal trochę zadbać, moja niestety w tym roku wygląda trochę jak ze złomowiska :thumbdown:

Opublikowano

heh, ja w audi na alu 15" pomalowanymi w czarny mat,

w pandzie mam stal 13" pomalowane w czarny mat i tak zostanie,

u dziewczyny w pandzie stalowki wygladaja jak ze szrotu, a nie chcialo mi sie ich odnawiac to wrzucilem czarny kolpak z tesco i wyglada to git :decayed:

Opublikowano

ja moje sprzedam jak trafi się pacjent

heh, ja w audi na alu 15" pomalowanymi w czarny mat,

w pandzie mam stal 13" pomalowane w czarny mat i tak zostanie,

u dziewczyny w pandzie stalowki wygladaja jak ze szrotu, a nie chcialo mi sie ich odnawiac to wrzucilem czarny kolpak z tesco i wyglada to git :decayed:

ktoś już wcześniej pisał że kołpaki są dla fiatów :polew:

Opublikowano

A ja się nie zgodzę z tym, że kołpaki są tylko do Fiatów. Mnie akurat razi jak w zimę szpanują ludziska pordzewiałymi stalówkami. Jeżeli jeszcze w miarę odnowione to ok, mogą być bez kołpaków. Ale takie ze złomowiska to już obowiązkowo z "alukołpakami" :decayed: BTW, Audi ma parę ładnych wzorów kołpaków...

Opublikowano
  • Autor

A ja się nie zgodzę z tym, że kołpaki są tylko do Fiatów. Mnie akurat razi jak w zimę szpanują ludziska pordzewiałymi stalówkami. Jeżeli jeszcze w miarę odnowione to ok, mogą być bez kołpaków. Ale takie ze złomowiska to już obowiązkowo z "alukołpakami" :decayed: BTW, Audi ma parę ładnych wzorów kołpaków...

Np jakie są ładne ? :)

Opublikowano

Jeżdżę z płaskimi kołpakami bo dzięki nim mam lepszą aerodynamikę.

Opublikowano

Jeżdżę z płaskimi kołpakami bo dzięki nim mam lepszą aerodynamikę.

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

tylko czarne "stalówki" :good:, bez kopłaków :wink4:

pozdrawiam

Opublikowano

Np jakie są ładne ? :)

A chociażby takie: http://allegro.pl/audi-kolpaki-oryginalne-16-i1883414709.html

Albo takie: http://allegro.pl/audi-a6-4b0-kolpaki-oryginalne-4szt-16cali-igla-i1880169365.html

Te pierwsze wg. mnie są naprawdę ładne, sam mam a właściwie miałem na swojej B4 takie i ładnie wyglądały :gwizdanie: