olovski Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Panowie sciagnalem instalki i teraz mam znok po zainstalowaniu jedna to 311.2 a druga 311.1n czy one sie roznia?? Czy Wy tez nie macie dostepu do bloku MACRO FUNCTION?? zaznaczone nizej Uploaded with ImageShack.us w tych funkcja mozna odczytac przebieg ze sterownika i inne rzeczy ale u mnie jest caly czas nie podswietlony i nie da rady tam wejsc :/
chudineze Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 A wogóle to przeczytałeś co tam jest napisane po angielsku :gwizdanie: Jak przeczytasz to będziesz miał odpowiedź.
olovski Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 A wogóle to przeczytałeś co tam jest napisane po angielsku :gwizdanie: Jak przeczytasz to będziesz miał odpowiedź. tiaaa wiem beda osiagalne w pozniejszych wersjach tyle ze w vcds na stronie Ross Techa bylo to dostepne w manualu a tu nie dlatego pytam czy VAG 411 ma juz dostep do tych funkcji??
chudineze Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Nie VCDS różni się od VAG-a jest bardziej rozwinięty i posiada właśnie takie funkcje jak odczyt ze sterownika przebiegu czy obsługa funkcji pod CAN-a itp.
olovski Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 Nie VCDS różni się od VAG-a jest bardziej rozwinięty i posiada właśnie takie funkcje jak odczyt ze sterownika przebiegu czy obsługa funkcji pod CAN-a itp. oki mam juz jasnosc w tej kwestii a jak wyglada sytuacja odnsnie tej litery na koncu numeru VAG
Rekomendowane odpowiedzi