rajder Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 witam mam problem ze spryskami refrektorów wysówają sie ale nie pryskają płynem w czym jest problem z pompom czy z pryskami
Mauros88 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 jezeli sie wysowaja to cisnienie dostaja czyli obstawiam zapchane dysze spryskiawacza. Jakby pompka padla to by sie nie wysunely nawet. Pozdrawiam
rajder Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 spryski wyciągałem przedmuchałem kompresorem i dalej nie pryskają może jakis srodek do płynu wlac zeby to przetkało tylko jaki srodek wlac
przepychacz Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 ..a gdy przedmuchiwałeś to powietrze leciało Ci przez dyszę (przy wylocie)??...
rajder Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 ..a gdy przedmuchiwałeś to powietrze leciało Ci przez dyszę (przy wylocie)??... tak leciało wlałem odkamieniacz do czajników i podpiołem pompe od spryskiwaczów na krutko pod akumlator i przepchało a puzniej przepukałem gorącą wodą z płynem do mycia naczyn i wszystko gra
Rekomendowane odpowiedzi