filip1001 Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Może ktoś ma większe w temacie niż ja. Jest taka sprawa: kolega w firmie spedycyjnej został poproszony o znalezienie na zachodzie (najlepiej Niemcy) stron www na której są oferty sprzedaży ciężarówek. Byłem już na mobilach i autoscoucie i nie jest kolorowo. Może to z racji kryteriów, ale mimo wszystko. Jak można mu pomóc? Firma chce kupić 2-3 ciągniki siodłowe bez naczep Scania, rok prod. 2010 (roczne). I po ustaleniu takich kryteriów większość stron wymięka i nie pokazuje żadnych ofert. Byłem np. na scania.de ale tam wyszukiwanie i przeglądanie ofert jest koszmarne, wiele ofert jest bez podanych cen, obrazki są bardzo małe itd. Może ktoś pracuje w tego typu firmie zajmującej się spedycją i zna jakieś ciekawe strony? Albo jeszcze lepiej, kupował tego typu auta na zachodzie? Jakieś znane komisy? Pośrednicy? Wpisywanie w googlach fraz typu lkw gebrauchtwagen itd. nie przynosi zbyt ciekawych efektów... Nie wydaje mi się, żeby żadna firma nie chciała takich aut sprzedawać jeszcze.... Byłbym wdzięczny za pomoc
g_egorz Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sattelzugmaschine/
boguki Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Z rocznymi to pewnie ciężko będzie, firmy tak szybko się ich nie pozbywają z racji małych przebiegów no i jeszcze na gwarancji.
Rekomendowane odpowiedzi