Don Vito Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Czasami pojawia mi się (bardzo rzadko) pomarańczowe kółko i w środku 1km/h. Nie mam bladego pojęcia co to znaczy.
Onkel Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Ściągnij sobie instrukcje obsługi tam będziesz miał opis dokładny. Pokrótce powiem tylko, że to masz ustawione na daną prędkość i jak ją przekroczysz to pojawia się znak i piknięcie. Żeby wyłączyć to musisz przycisnąć chyba prawy guzik od kasowania km i poczekać aż wyskoczy taki komunikat tylko z przekreśloną jedynką. Poczytaj dokładnie w inst.
slimaczek89rz Opublikowano 4 Listopada 2011 Opublikowano 4 Listopada 2011 Ściągnij sobie instrukcje obsługi tam będziesz miał opis dokładny. Pokrótce powiem tylko, że to masz ustawione na daną prędkość i jak ją przekroczysz to pojawia się znak i piknięcie. Żeby wyłączyć to musisz przycisnąć chyba prawy guzik od kasowania km i poczekać aż wyskoczy taki komunikat tylko z przekreśloną jedynką. Poczytaj dokładnie w inst. dokładnie tak jak pisze kolega wyżej, też miałem to ustawione tylko na 40 km/h poszukaj sobie na forum instrukcji obsługi a4 i tam będzie pisało co trzeba zrobic
Rekomendowane odpowiedzi