palel Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 witam mam problem, a raczej bolączkę audi a4. Na wyświetlaczu fis po nagrzaniu prawie nic nie widać. Da się to jakoś naprawić ? czy lepiej wymienić licznik ?
Szymon51 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 kolego mam ten sam problem i z tego co się dowiedziałem to trzeba wymienić wyświetlacz fis lub cały licznik.
palel Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 ja słyszałem, że jak się wymieni licznik to później przeprogramowanie sporo kosztuje.
Szymon51 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 tylko immo kodujesz i kluczyki po pytaj u mechaników co mają kompa. mi to robił znajomy i nic nie zapłaciłem[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 19:56_________________________________________________gorsza sprawa będzie dorwać licznik ze sprawnym fisem
Szymon51 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 trzeba i ja był bym za wymianą samego fisa wyjdzie tyle co licznik ale ominie cię kodowanie i będzie nowy fis a używany nie wiadomo ile po chodzi
palel Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 podobno są magicy, którzy to wymieniają.
Szymon51 Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 tak an allegro jest tego pełno, samo kupno fisa to około 180zł z montażem liczą sobie około 300zł jak znasz się na elektronice lub masz jakiegoś znajomego co się zna to mogę ci wysłać opis montażu fisa
palel Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Opublikowano 5 Listopada 2011 możesz wysłać może ktoś się znajdzie
Patrykbor Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Na forum jest użytkownik co wymienia takie rzeczy trzeba urzyć trochę szukajki Jak niewiecie jak jej używać to tu jest instrukcja http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf
szogun0 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Taaa, tylko od jakiegoś czasu skasowano mi link do ogłoszenia :tongue4: :tongue4:
Patrykbor Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Taaa, tylko od jakiegoś czasu skasowano mi link do ogłoszenia :tongue4: :tongue4: cena się nie zmieniła
Norbi Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Jakoś rok temu kupiłem RS-a i FIS był dzida, żadnego zanikania, żadnej kreski. Teraz już czasem pojawia się jakaś pionowa i pozioma. Tak więc naprawa(przypuszczam,że poprzedni właściciel robił) nie na długo przynosi efekt
Patrykbor Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Szogun wymienia na nowy więc może dłużej pohula
Norbi Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Bardzo możliwe, u mnie jak na razie trzeba się wpatrywać,żeby cokolwiek zauważyć więc temat odpuszczam.
Rekomendowane odpowiedzi