Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ARJ] Audi B5 by Morda 2,4 quattro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie twierdze,że tak nie było... zdarzają się auta o takim wieku i z takim przebiegiem...

jednak bardziej wydaje mi się prawdopodobne,że chłopak dostał auto po mamie lub po dziadku...

zrobił sobie zawias i założył koła, po czym uznał, że czas na coś nowszego... niż to, że facet miał dziesięć aut i jeździł sobie a to tym... a to tamtym...

bo przecież to nie jest auto unikatowe, aby trzymać go w swojej kolekcji...

u mnie w rodzinie były, a nawet są auta które mają 10lat i przebieg 70tyś km.... więc nie uważam, że to nie jest faktyczny przebieg...

poza tym widzisz ogólny stan auta i możesz ocenić jaki mniej więcej masz przebieg...

BTW: książka serwisowa to dla mnie żaden dokument... na allegro kupisz czystą książkę do każdego auta...

w radomiu podobno za 100zł zrobią Ci każda pieczątkę, z reguły jest to jakiś niemiecki salon...

(klient jedzie do STER'u w radomiu i mówią,że nie mają dostępu do historii auta w niemczech)...

raz słyszałem o historii,że facet kupił auto z książką i w kalendarzu zauważył, że ostatni przegląd był w... niedziele... zadzwonił do serwisu,

a tam niemcy powiedzieli,że to auto nigdy u nich nie było...

Opublikowano
  • Autor

ale po wnetrzu auta widac ze przeglad jest faktyczny :)

Opublikowano
Przebeg... normalnie... nie do wiary... no

ja mam starszego i mniejszy przebieg o połowę niż Mordeliussa można trafić ale po znajomości ... moim szwagra ojciec robił do 3000 km na rok przez 14 lat :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

toż wlasnie ja miałem po znajomosci sprowadzany ten mobilek :)

kwestia trafienia a potem cieszenia sie o dbania :D

Opublikowano

no dokładnie rozrząd u mnie był wymieniony ze starosci jak miał 38tys :> a na jakim oleju kolego lata twój bo ja mam FUCHS 5W30 i myśle o wymianie na Motula...

Opublikowano
  • Autor

na 5w30 mobil1 :)

Opublikowano

Niski jest :good: Zima będzie robił dobrą robote :tongue4:

Widać,że zadbany. :)

Opublikowano

ładna niunia, graty V-ki :wink4:

Opublikowano
  • Autor

zaiwas juz na zime zmienony na standardowy :) takze nie bede zbieral sniegu z przed bloku:D

• 5 tygodni później...
Opublikowano

teraz dostrzegełem że fele masz podobną do mojej, ładuj w kolorek :)

Opublikowano

ladne a4 wstaw na wiosne jakąś większa fele ibedzie klasa . zawieszenie zostaw prześwit wsam raz a i pewiniej sie prowadzi

Opublikowano
  • Autor

zawias bedzie na lato zmieniony napewno na ten ktory jest na zdjeciach bo na zime to samobojstwo :) a felga bedzie pewnie albo 16 albo 17 ori tylko te musze sprzedac :)

Opublikowano

Ładna V-ka :wink4:przyjemny środeczek no i buda w srebrze...ahhhh :good:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Generalnie tez mi sie strasznie spodobala jak ją zobaczyłem dużo bardziej niż wcześniejsza b5 :)

Opublikowano

Generalnie tez mi sie strasznie spodobala jak ją zobaczyłem dużo bardziej niż wcześniejsza b5 :)

jaką miałes wcześnijszą b5?
Opublikowano
  • Autor

to był przed lift 1994 rok jedna z pierwszych b5 :)[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 18:56_________________________________________________Eszzzz z checia zamienilbym ja na jakas a6 2,8 albo 2,4 :( najlepiej w quattro i w sedanie :D:slina:

Opublikowano

quattro ładnie lata boczkiem wczoraj były sprzyjające warunki pod obi :>

Opublikowano

Ciut drogo myślę wołasz za ten samochód. A to "wyposarzenie":facepalm: w ogłoszeniu proponowałbym jak najszybciej poprawić bo niepoważnie wygląda.

Opublikowano
  • Autor

wiem wlasnie nie ja to pisalem a z tego co wiem to chyba nie da sie zmieniac opisu aukcji;/

Czy ja wiem czy 17 tys to drogo jak na taki przebieg bogate wnetrze i gaz zalozony ?

Z tego roku widzialem auta za 15tys bez gasu i do oplat...

Takze wedlug mnie to nie jest drogo :)

Auto warte tej ceny :)