danver Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 (edytowane) Edytowane 25 Kwietnia 2023 przez danver
Kwinto69 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 fajna fota przedostatnia po za tym nic więcej nie widać
Polko_V Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 praktycznie 6 pierwszych to te same fotki ...ogladajac to mam wrazenie jakbys mial "bita" lewa strone no wez...ogarnij to jakos i foto wnetrza i przede wszystkim opis auta z tych fotek wnioskuje ze moze byc, daj lepsze foty :gwizdanie:
danver Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 foto wnętrza nie mam a opis auta ... hmm wszystko oryginalne hehe
Polko_V Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 no...pojechal po bandzie z tym opisem no dobra a teraz serio...bedziesz cos modzil jakies plany co do auta mowisz fot wnetrza nie masz, ale 6 "takich samych" fotek to umiales zrobic :gwizdanie: ogolnie bardzo ladna audi...ale co mnie wzrok nie myli...lakierowany prawy blotnik
danver Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie ma szału ;p Model: A4 B5 Silnik: ADP 1.6 101PS Instalacja LPG: Tak Rodzaj napędu: FWD Nadwozie: Limuzyna Rocznik: 2000 A co do modyfikacji ;p to na pewno zmienię kółka na jakiejś fajne i nie wiem co można by zrobić żeby zwiększyć mu trochę kucyków ;D tylko nie piszcie żeby od razu turbo wkładać hehe
Polko_V Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 łłooojjj...wejdz do watku z batalionu, poczytaj o tych autkachto sam bedziesz wiedzial
binio-stg Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Ładne autko, ale z mocą to nic nie zrobisz.
Polko_V Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 a kto wie...moze bedzie pirwszym co zmodzi 1.6T i tym samym jak tego dokona to ze "szlaga" bedzie w batalionie [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 19:37_________________________________________________masz obie osie skretne :?: :decayed: znaczekna czarno jak juz, klamki zostaw obowiazkowo i kierunek tyz [br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 19:45_________________________________________________ :blink: kaj to je co tu bylo
Polko_V Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 i tak iwdzialem twoje blachy :laghing2:
Polko_V Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 nieno bo myslalem ze mi sie przewidzialo :gwizdanie: i po tej"akcji" powoli stwierdzialem ze te piwo miszkodzi
Polko_V Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 ale ten wzrok mojej zony.,..bezcenny jak jej powiedzialem ze tu byly fotki a ona na mnie tak dziwnie spojrzala :gwizdanie:
danver Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie, wolałem 1.8T ... ale ten konkretny model był z tak zwanej "pewnej ręki" ... dlatego tak ... na dodatek od kobiety hehe
Polko_V Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 a jednak masz cala lewa strone no nie powiem...ten silnik ma swoje jedyne zastosowanie i tylko do jednego...LPG z tego co wiem to najtrwalsza jednostka z 8 zaworami i o imponujacej mocy...jak na 8 zaworow 101KM
Rekomendowane odpowiedzi