Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ABC] Gdzie kupic błotnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Podczas zakładania osłony zauważyłem iż mój prawy błotnik rdzewieje ostro od środka, znajomy powiedział że jest to jakas dziadoska podróba którą ktoś założył niezabezpieczając od środka, plamnka rdzy przeszła już nawet na wylot, dlatego mam pytanie gdzie kupić błotnik aby pasował idealnie moze ktoś zna jakieś linki??.

Drugie pytanie to jaki byłby mniej wiecej koszt poamalowania takiego nowego błotnika bo że dopasuje kolorem to nie wierze... , i co sądzicie o tych aukcjach, nie chce znowu założyć jakiejś chińszczyzny:/

http://allegro.pl/item319788826_audi_a4_a_4_do_99r_blotnik_prawy_przod.html

http://allegro.pl/item311142167_audi_a4_94_98_blotnik_przedni_zabezpieczony_nowy.html

pozdrawiam

Opublikowano

Wolalbym wziac ori uzywke niz nowa chinszczyzne.. (2 wlasnie chyba pochodzi z azji.. :naughty:)

Opublikowano

Kup Ori używkę. Po pierwsze wytrzyma dłużej niż nowa podróba a po drugie masz pewność, że wszystko będzie do siebie pasować. :th:

Opublikowano

Kupuj tylko ori ja kupilem po liftowy juz za 150 zl na szrocie przy mnie gosc go sciagal z autka i dlatego wiem ze jest 100% oryginalny.... a zmienialem go wlasnie dlatego ze mialem wczesniej chinska podrobe wykonana z kiebskiego materialu gdzie nawet po zwyklym puknieciu w blache bylo slychac dosc znaczna roznice niz np. na drzwiach nie mowiac o tym ze rdza sie lapie bardzo szybko...

Opublikowano

wyciągnij z jakiegoś anglika jak bedzie pod kolor to gites. Szczerze ci powiem ze nawet warto pomalować element orginalny niż kupić nową chinszczyzne. Pamiętaj ze chytry 2 razy traci. Ale wybór należy do ciebie. Pozdro

Opublikowano

ok dzieki wszystkim za podpowiedzi, jestem na etapie szukania orginału a znajomy ma mi pomalować za 200zł, no chodzi mi własnie głównie o to że nie pasuje wystaje bardziej niż drzwi, powstaje szpara między zderzakiem i ogólnie juz mi sie wgiął w dwóch miejscach nie wiadomo od czego a to ze po puknieciu jest inny dźwięk to odkryłem już dawno:) tak jakby puknąć w zwykła blache, no i rdza... audi nie może nosić jej śladu :):chytry:

dzieki i pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...