wustyle Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Ladny, zaciszny hotel, dobry standard, niedrogo Byl ktos w takim miejscu i moze polecic?
Peterka Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam, Kolego ale turystycznie zeby coś zobaczyć czy jakiś hotel w okolicach Warszawy bez atrakcji w okolicy? Pozdrawiam
wustyle Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam, Kolego ale turystycznie zeby coś zobaczyć czy jakiś hotel w okolicach Warszawy bez atrakcji w okolicy? Pozdrawiam raczej wypoczynek z cyklu leżenie bykiem
Peterka Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Wiec kolego ja polece 2 hotele które raczej nie mają zadnych atrakcji obok, ale są fajne i blisko Warszawy. Zaciszny hotel niedrogi, ładne pokoje. brac tylko apartamenty chyba 200 ze sniadaniem dla 2 osob. http://groman.pl/galeria.php Oraz drugi http://www.veneciapalace.pl/ tylko ten droższy ale baaardzo fajny. Miło go wspominam - szczególnie apartament. Tylko nie brac pokoi w oddzielnym budynku tylko przy salach balowych, zeby nie chodzic po dworze na sniadanie Pozdrawiam
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 http://www.palaczdunowo.pl/ 500 metrów od mojego domu Moze ceny nie najnizsze ale polecam bo super miejsce
wustyle Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 Peterka - veneziapalace zarezerwowana! dzieki
Peterka Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam, Zycze udanego pobytu Pozdrawiam p.s. Daj znac czy sie podobało
Nosfer Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Peterka - veneziapalace zarezerwowana! dzieki Miałem tam wyprawiać wesele.. :gwizdanie: Ale właściciele mi nie podeszli troszkę.. Mam nadzieję, że nie będziesz zawiedziony - zdaj proszę krótką relację po powrocie do domu.
wustyle Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 oczywiscie, napisze po powrocie (bez szczegolow )[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 15:51_________________________________________________ Witam, Zycze udanego pobytu Pozdrawiam p.s. Daj znac czy sie podobało dam znac [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 15:52_________________________________________________no wiec tak miejsce bardzo ladne i przyjemne pokoj piekny wszelkie wygody, wielkie podswietlane wyro, tv na scianie, wi-fi itd wnetrza robia wrazenie jedzenie i obsluga... no takie sobie, szalu nie ma ale moja mama bawila sie tam na weselu corki znajomych i chwalila wiec jesli wesele, lub wypad we dwoje na romantyczny weekend - goraco polecam peterka jeszcze raz bardzo dziekuje
Peterka Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Bardzo proszę Ciesze się ze sie wypadł udał. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi