edekxp Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Jako że moja stara B5 ma już 16 lat zmieniłem na trochę nowszy i mocniejszy silnik B6 Avant 163KM + LPG Wyposażenie Skórzana kierownica Fotele regulowane elektrycznie 4 el.szyby alufelgi 16" relingi ksenony pakiet oświetlenia Sory za jakoś zdjęć ale na szybko zrobiłem komórką zdjęcia lepszej jakości felgi stalowe i opony zimowe
czaki22 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 fajna baza, nie masz foteli elektrycznych, quattro 1,8 t lpg
edekxp Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 nie masz foteli elektrycznych miałem to na myśli: Fotele z elektryczną regulacją odcinka lędzwiowego kręgosłupa lpg zawsze można wyłaczyć :>
alvaro Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Fajna - tylko chyba kółka od B5 trochę schowane w nadkola co ?
grzes1150 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Podobna do mojej Spryski są ale xenonu chyba narazie nie ma bo coś żółte światło Szerokości :good: zwłaszcza zimą
pablo_ua4 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 ładna sztuka tylko jak najszybciej pozbądź sie tego radia bo jest jakaś masakra
edekxp Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Opublikowano 12 Listopada 2011 Podobna do mojej good Spryski są ale xenonu chyba narazie nie ma bo coś żółte światło są napewno, zdjęcia szybko robiobe komórką i pochmurno było ładna sztuka tylko jak najszybciej pozbądź sie tego radia bo jest jakaś masakra radio nie markowe ale gra naprawdę super 4x50W Mosfet - zmieniłem już diody led i świeci oczywiście na czerwono zostawiłem sobie felgi z oponami zimowymi 15" z B5 ale nie pasują, z przodu jakieś duże tarcze 312 chyba Zrobiłem elektroniczny włącznik świateł, po odpaleniu auta jak alternator zaczyna ładować zaświecają się postojówki i xenony.Naprawdę proste i podłączone do wyłącznika świateł dwa przewody.
kajzera Opublikowano 12 Listopada 2011 Opublikowano 12 Listopada 2011 czy przypadniek nie kupiłeś jej w Warszawie ??
edekxp Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 czy przypadniek nie kupiłeś jej w Warszawie ?? przed Warszawą
kajzera Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 a moze poprzedni wlasciciel miał na imie Michał :gwizdanie:
MARCIN607 Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 ściągaj wszystkie oznaczenia z klapy i będzie malina
edekxp Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 a moze poprzedni wlasciciel miał na imie Michał nie, Arlena ściągaj wszystkie oznaczenia z klapy i będzie malina wiem że tak większość robi, w B5 1,6 też zdjąłem, ale 1.8T quattro jakoś mi pasuje[br]
Lipekk Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 kołpaki `ala allegro - rulez fajna, może uda mi się upolować podobną ...
chudy13101980 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 ładna sztuka tylko te koła zmień
edekxp Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 kołpaki `ala allegro - rulez decayed tak, bo jakoś bez nich niezbyt ładnie felgi w b.dobrym stanie ale śruby i piasta brąz a tak nie widać ładna sztuka tylko te koła zmień good o których kołach piszesz alu czy stal?
siemasz007 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Właśnie szukam czegoś podobnego, piękna fura, i chyba najlepsza możliwa konfiguracja Kolego mam pytanie, gdzie masz schowany włącznik+wskaźnik poziomu LPG ? I ile Ci to pali z AWD ?
Rekomendowane odpowiedzi