Motor Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 No cacy avant... Brak reli jak kiedys u mnie. strasznie podoba mi sie ten paten z siedziskiem mam 189 cm wzrostu i jest ono zdecydowanie za krotkie szkoda ze u siebie nie moge go tak wyciagnac... mam 199cm wzr. i nawet te fotele nie pomogą a tym bardziej ta cisnota wnętrza
HiRide Opublikowano 9 Maja 2008 Opublikowano 9 Maja 2008 No cacy avant... Brak reli jak kiedys u mnie. strasznie podoba mi sie ten paten z siedziskiem mam 189 cm wzrostu i jest ono zdecydowanie za krotkie szkoda ze u siebie nie moge go tak wyciagnac... mam 199cm wzr. i nawet te fotele nie pomogą a tym bardziej ta cisnota wnętrza mogles nie pisac o tej ciasnocie ja juz sie przyzwyczajam powoli z przesiadki z lagunyII na a4 a tu znowu powrot myslami do dwanych czasow jakie tamto bylo cacy wygodne
Wąski Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Opublikowano 9 Maja 2008 No cacy avant... Brak reli jak kiedys u mnie. strasznie podoba mi sie ten paten z siedziskiem mam 189 cm wzrostu i jest ono zdecydowanie za krotkie szkoda ze u siebie nie moge go tak wyciagnac... mam 199cm wzr. i nawet te fotele nie pomogą a tym bardziej ta cisnota wnętrza mogles nie pisac o tej ciasnocie ja juz sie przyzwyczajam powoli z przesiadki z lagunyII na a4 a tu znowu powrot myslami do dwanych czasow jakie tamto bylo cacy wygodne no na to juz muszę zareagować :gwizdanie: laguna też miałem nawet nową,dużo miejsca OK ale ta deska która rano czeszczy....daj spokój i te Francuskie konie 120 ??? :polew: Oczywiście A4 jest mniejsze ,ale ma swój charakter i klimat,miło się w nim czujesz a nie... jak mało miejsca proponuję A6 lub.... wana :polew:
Młody Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 No :th: :th: :th: waski ten zderzak s linie to wypas super wygląda
Wąski Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Opublikowano 7 Lipca 2008 Kilka nowych zdjęć autor SOKÓŁ dzięki
Młody Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 No teraz to masz fotki widzę że kier. od TT s line nowa super wygląda fele tysz
slepy Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 no Sokół szaleje fotki kozaczek, jak i cala furka, zaje... fajnie wyglada na tym s-line-e no i felgi pieknie uzupełniają całość... pozazdrościć
HiRide Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 felgi i ten kolor teraz super wspolgraja ze soba jedyne co kiera mi jakos nie pasi nie wiem czemu :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 no ładna furka WASKI , a miałes moja zgode na umieszczanie publiczne wizerunku mojej Audiki :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Opublikowano 8 Lipca 2008 A dlaczego Twoja jest pierwsza :gwizdanie: :gwizdanie: a moja z tyłu
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 no fura zajebiaszcza a ten kolorek :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Opublikowano 8 Lipca 2008 bez Twojej pomocy to by szara myszka była
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 właśnie... Robert a RNS-E montujesz? czy to już koniec modów?
Wąski Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Opublikowano 8 Lipca 2008 właśnie... Robert a RNS-E montujesz? czy to już koniec modów? chętnie tylko kasa ale TO NIE KONIEC
ykk Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 Bardzo ladnie.. Nic dodac nic ujac.. I kto mowil ze avant musi miec relingi..? waskipl trzymaj tak dalej..
nimskrk Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 avancik cudo :)widziałem na żywca , a co do zdjec to kolega sokolnh robi za***ista robote
HiRide Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 cos mi sie zdaje ze jak fundusze pozwola to takie felgi sobie sprawie ladnie graja z ta sylwetka
Rekomendowane odpowiedzi