bolex88 Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 Witam. Wie moze ktos jak krok po kroku zmienic linke od szyberdachu. odkad kupilem auto niedziala mi szyberdach. Bylem u jakiegos elektryka ale on powiedzial ze wszystko z elektryka jest ok i ze jest urwana linka. Wie moze ktos jak krok po kroku wymienic taka linke? 1
Doman13 Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 zapytaj cubera on ostatnio wymieniał relingi na dachu na ładniejsze w ASO. Pisze że fachowcom zdjęcie i założenie podsufitki zajęło chwilkę Może coś podpatrzył... A samemu to bym się za to nie brał bo można podsufitkę popsuć
Marcin81GT Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 witam mam ten sam problem wszystko mi dziala ale rowniez mam linke do wymiany i sam niewiem jak zabrac sie do tego
ughi Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 i mi rowniez linka padla, mam problem z domknieciem szyberdachu
Vladoo1 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 WItam i ja bym prosił bo jak przesuwam imbusem mi cos strzela i przesuwa sie tylko jedna strona na bank Linka wielka prosba jakby ktos to juz robił był bym wdzieczny Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi