ALBINEK Opublikowano 15 Listopada 2011 Opublikowano 15 Listopada 2011 Nic podobnego nie udało mi się znaleźć dlatego pytam . W audi kolegi jest problem z radiem . Nie wyszukuje fal , a jak znajdzie to zaraz gubi. Jest błąd 00858 - Connection; Radio ZF Output to Antenna Amplifier. O elektryce nie mam pojęcia . Sprawdziłem podłączenie do radia ok. I sprawdziłem czy podłączone jest to coś nad tylną szybą .Według tego błędu wychodzi że antena nie jest podłączona do amplifier . Nie wiem od czego zacząć i gdzie szukać.
Bromchit Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Pewnie padł ci wzmacniacz antenowy, "to coś nad tylną szybą" :>.
ALBINEK Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 Jest jakiś sposób na sprawdzenie tego ustroistwa ?.
Bromchit Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 A ten wątek na górze działu czytałeś? [ALL B6] Know How odnośnie poprawy odbioru radia<=klik
ALBINEK Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Opublikowano 17 Listopada 2011 Dzięki pójdę tym torem i sprawdzę.[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 20:07_________________________________________________No i sprawdziłem :gwizdanie: a raczej wymieniłem ten wzmacniacz antenowy co jest z tyłu na szybie.Już wszystko gra :> . Pomógł opis z góry , dzięki .
Rekomendowane odpowiedzi