Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Nowe lamypy przednie do przedlifta?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Teraz za 300 plnów można kupić ori poliftowe używki więc takich poszukaj,nie baw się w zamienniki bo nie warto, zaraz okaże się, że soczewka drga itp. itd.

Opublikowano

dokładnie, koledzy na forum mają tego od cholery, popytaj a na pewno znajdziesz :tongue4: 300zł to nie jest dużo, a efekt będzie najfajniejszy, tylko trzeba będzie się troszkę pobawić żeby ja ładnie spasować, ale wszystko masz ładnie opisane w "warsztacie" :good: te wszystkie światełka choinkowe to jest lipa, te ledy w lampach itd, bo to nie świeci fajnie. Gdyby to jeszcze świeciło tak jak ori, no to by było super, ale to świeci jak te paski sprzedawane na metry :facepalm:

Opublikowano

Zamienniki depo też są w miarę dobrze wykonane i tanie przede wszystkim. Nowe to nowe.

A znaleźć ori używki w idealnym stanie to raczej ciężko.

Opublikowano

kolego a co ty w tym stavanger robisz ciekawego:) zebys wczesniej sie odezwał to bysmy sie zgadali na mody ja byłem w okolicach bergen a dokładniej loddefjord bo sie tam pracowało ale sie skonczyło:) łedniejsze to poliftowe niz to tuningowe wiejsko tuningowe klimaty:)

Opublikowano

a ja mam pytanie co do jakości przednich dzielonych inpro? ma ktos, szczegolnie czarne? w moim starym golfie mialem na tyle inpro i byly (sa dalej) naprawde niezle wykonane, zreszta cena mowi sama za siebie

Opublikowano
  • Autor

kolego a co ty w tym stavanger robisz ciekawego:) zebys wczesniej sie odezwał to bysmy sie zgadali na mody ja byłem w okolicach bergen a dokładniej loddefjord bo sie tam pracowało ale sie skonczyło:) łedniejsze to poliftowe niz to tuningowe wiejsko tuningowe klimaty:)

a ucze sie i pracuje :P i dlatego auta nie mam jeszcze zbyt fajnego :evil: to juz nie bedziesz w NO? :naughty:

za (+-)300zl to bym kupil ori jak by ktos mial :naughty:

Opublikowano

popytaj chłopaków w dziale sprzedam "całe auta na części", mają tam takie klamoty :hi:

Opublikowano

nom niestety nie a było dobrze kasa niezła:) jak audi to nie fajne auto no co ty:) no ale z doswiadczenie wiem czym norwegowie jeżdza:) masakryczne fury:)

Opublikowano
  • Autor

popytaj chłopaków w dziale sprzedam "całe auta na części", mają tam takie klamoty :hi:

no wlasnie przegladam caly czas i wszystkie prawie ida odrazu :tongue4: ;(

nom niestety nie a było dobrze kasa niezła:) jak audi to nie fajne auto no co ty:) no ale z doswiadczenie wiem czym norwegowie jeżdza:) masakryczne fury:)

nie no, moje audi mi sie bardzo podoba :D chwale sobie :D no maja fajne auta ale zaniedbale :confused4: po studiach tez sie bede wozil audi :tongue4:

Opublikowano

jak chcesz to zobacz sobie u mnie na fotkach jak wygląda w lampkach Depo.Bardzo przyzwoicie moim zdaniem

Opublikowano

no wlasnie przegladam caly czas i wszystkie prawie ida odrazu :tongue4: ;(

zagadaj do Kowiego http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=229757.0