lelus_DT Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Witam, Mam taki mały problemik... mianowicie odczuwam pewien luz na pedalach np. jak wciaskam sprzeglo to delikatnie tez widac ze np pedal gazu i hamulca tez sie rusza i jak wezme reka poruszam to na boki tez sie delikatnie ruszaja , oczywiscie nie jest to wielki luz i specjalnie nie przeszkadza juz sie w sumie przyzwyczailem ale zastanawia mnie to moze cos sie poluzowalo, nie orientuje sie ktos czy tam sa jakies sruby pocujace ktore wystarczy dokrecic ze by bylo gites ? prosze nazywac temat zgodnie z regulaminem tym razem poprawiłem
Wihajster Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 schyl sie i sprawdz wiadomo ze pedały sa przykrecane....
lelus_DT Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Opublikowano 11 Marca 2008 tak tylko ze by tam zagladnac trzeba odkrecac oslone i nie wiem czy jest sens
Wihajster Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 tak tylko ze by tam zagladnac trzeba odkrecac oslone i nie wiem czy jest sens nie ma innego wyjscia
voxan69 Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Osłona przykręcona jest czterema srubami, trzy od przodu i jedna z boku pod zaślepką do bezpieczników - trzy minuty i masz wszystko na wierzchu :th:
Rekomendowane odpowiedzi