tomek_ros Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Witam Po jednej z moich tras pękła mi szyba od uderzenia kamieniem. Spawanie odpada bo pęknięcie ma ok15cm. I moje pyt. Montować szybke NORDGLASS czy szukać orginału z rocznikiem do auta.
Doman13 Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Ja bym nie montował oryginału z rocznikiem. Wymiany przednich szyb są normalne.
Mad_MAX Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Dokladnie , zrob ewentualnie fotke peknietej szyby i zachowaj paragon czy jakis dowod wymiany , zeby kiedys kupujacy nie mial ALE
Reggi Opublikowano 11 Marca 2008 Opublikowano 11 Marca 2008 Dokladnie , zrob ewentualnie fotke peknietej szyby i zachowaj paragon czy jakis dowod wymiany , zeby kiedys kupujacy nie mial ALE Dokładnie . Ja wymieniałem na Pilkingotna
tomek_ros Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Opublikowano 11 Marca 2008 Byłem u JAANA w Toruniu Cała impreza czyli szyba, klej, uszczelka 380zl. Czuli jechać i wymieniać. Za peknietaszybe zabierają podobno dowód.
Rekomendowane odpowiedzi