Biohazard05 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Siemasz wszystkim, Pytanko jak zdemontować listwę alu ze zderzaka tylnego? Już tak troszkę nie ładnie wygląda i trzeba ją odświeżyć, a nie mogę sobie poradzić z jej zdjęciem. Ktoś próbował? Pozd. Bio..[br]Dopisany: 19 Listopad 2011, 14:30_________________________________________________Niestety nie udało mi się tego zobić, toteż postanowiłem obkleić listę tym co mi zostało. Fotki poniżej PS. suszarą się nie udało, musiałm użyć opalarki, zupełnie inna jakość (w końcu się trzyma!) Szkoda, ze listweka miała już purchelki, ale i tak znacznie mniej je teraz widać. Pozdrawiam.
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 No fajny efekt i pomysł Zasowsuje u mamusi w A2 bo tez juz sie listwa sypie ; /
Biohazard05 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 teraz czas na dokładkę zderzaka tylnego, ale już tym razem użyję foli czarny mat Czy jest ze zdjęciem go jakiś nieprzewidziany problem?
virus31 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 teraz czas na dokładkę zderzaka tylnego, ale już tym razem użyję foli czarny mat Czy jest ze zdjęciem go jakiś nieprzewidziany problem? ten czarny mat to chyba podejżane od siemana
Biohazard05 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 On ma całe autko w czarnym macie, bardziej mi się podobało autko z tematu projekt czerwień, akurat do srebrnego też czarny pasuje Stwierdzam, że optycznie będzie to lepiej wyglądać
amaradaar Opublikowano 27 Grudnia 2011 Opublikowano 27 Grudnia 2011 :hi: emmmm ja bym przyciemnił jeszcze lampki zatem, zaraz po dokładce... ps. tylko czy jesli listewka ma corbonixa to doładka matowa.. nie lepiej tez carbonix?? bo na moje troche takie mixidełko wyjdzie
niekrasz Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 trzeba zderzak zdjac i podwazac zatrzaski od spodu bez zdejmowania, pourywasz tylko zabki z listwy i spowrtoem nie wejdzie
dawid195a Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 trzeba zderzak zdjac i podwazac zatrzaski od spodu bez zdejmowania, pourywasz tylko zabki z listwy i spowrtoem nie wejdzie Mi wyszła bez zdejmowania zderzaka i nic nie pourywałem , umiejętnie ją pokolei wysowaj, juz dawno zrobiłem ją w carbonie (kwiecien).
Biohazard05 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2012 powiem Ci, ze kupiłem normalną folię z 3m czarny mat i zmarnowałem dość duży kawałek, o ile dekory carbonem dało się okleić bez problemu, to już tę dokładkę matem za nic, za duzo było purchli i trochę mocniej wystarczyło podgrzać a od razy się rwała (była bardzo cienka). http://www.gjkstyling.pl/pl/folie-3m-car-wrap/23-czarny-mat-z-serii-car-wrap-85cv3.html to ta foli, macie może coś lepszego do polecenia w macie? co by się dało normalnie przykleić. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi