Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

CB radio - w kieszonce pod klimą przy popielnicy - da rade ????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie lepiej z lewej strony pod kierownicą w taki schoweczek ?

Opublikowano

powinno wejsc bez problemu - te radyjka sa plytkie - pamietaj ze to radyjko o ktorym pioszesz bedzie mialo glosnik od spodu i bedziesz musial dolaczyc zewnetrzny - do dostania na allegro za okolo 40 zl!!

Opublikowano
  • Autor

Jako zewnętrzny chciałem podpiąć ten z drzwi od strony kierowcy. A właśnie: nie będzie to powodowało jakiś zakłóceń ??

Opublikowano

Jako zewnętrzny chciałem podpiąć ten z drzwi od strony kierowcy. A właśnie: nie będzie to powodowało jakiś zakłóceń ??

sa takie ramaczeki na radyjka jak ty proponowales z wbudowanym glosnikiem - radyjko jest z lewej strony a glosniczek z prawej - i wtedy to fajnie dziala wszystko i nie ma za duzo kombinacji z instalacja!! poszukaj sobie na allegro!!

Opublikowano

Rozumiem, że kolega ma na myśli płytki schowek pod kierownicą na książkę. Pytanie teraz czy właśnie tam włożyć radyjko ( ale trzeba usunąć trochę takich sprężynujących występów przytrzymujących rzeczoną książkę ) czy też pod tą półeczką podwiesić radyjko na np. taśmach dwustronnych ( ewentualnie jakieś rzepy ) ?

Opublikowano
  • Autor

Zauważyłem że konsola środkowa w tym miejscu lekko się zwęża, czy tą ramkę (link wyżej w moim poście) czyli 1 din

wejdzie bez rezania ?

Opublikowano

Rozumiem, że kolega ma na myśli płytki schowek pod kierownicą na książkę. Pytanie teraz czy właśnie tam włożyć radyjko ( ale trzeba usunąć trochę takich sprężynujących występów przytrzymujących rzeczoną książkę ) czy też pod tą półeczką podwiesić radyjko na np. taśmach dwustronnych ( ewentualnie jakieś rzepy ) ?

zadne rzepy ani tasma dwustronna tego nie utrzyma - musi byc na stale zamontowane zeby byla radosc z uzywania a nie zastanawianie sie czy jak gruszke naciagniesz to ci wszystko na nogi poleci!! ja gdzies wrzucalem zdjecia jak to zamontowalem w b5 - poszukaj i popatrz - schowek wielkoscia jest podobny!! wystarczy nawiercic dwie dziury tylko i bedzie gites!! o chociazby tak:

dsc01380qf1.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dobry patent :th: złodziej nie widzi a i kable schowane, muszę pomyśleć, Marinero, a jakie wymiary ma twoje radyjko wys,gł,szer, albo żuć jaki model to sobie sprawdze w necie bo ze zdjęcia widzę chyba uniden ale jaki?[br]Dopisany: 12 Marzec 2008, 15:34 _________________________________________________Marinero a głośnik masz zewnętrzny cz na wbudowanym, jak słychać?

Opublikowano

to jest najprostszy unidenek 510xl - ale bardzo fajnie smiga gdybym wybieral jeszcze raz pewnie tez bym sie na unidenka zdecydowal chyba ze bylo by mnie stac na to samo tylko w presidencie - mam trzy dziury wywiercone - dwie na gorze do uchwytu i jedna z tylu na kable a gruszke woze sobie przewieszona przez kierownice!![br]Dopisany: 12 Marzec 2008, 15:39 _________________________________________________wymiary mojego: 115X180X35 mm [br]Dopisany: 12 Marzec 2008, 15:43 _________________________________________________glosnik najpierw mialem wbudowany - slychac dobrze - teraz sobie dolozylem zewnetrzny od zestawu glosnomowiacego i wrzucilem w poleczke w drzwi wiec dzwiek teraz idealnie dochodzi i moge sciszyc zeby reszcie nie przeszkadzac!!

Opublikowano

dodam tylko że wyższe osoby mogą mieć problemy z wysiadaniem no i w razie ewentualnego dzwonu (nikomu nie życzę!!) można stracić kolano :confused4:

Opublikowano

dodam tylko że wyższe osoby mogą mieć problemy z wysiadaniem no i w razie ewentualnego dzwonu (nikomu nie życzę!!) można stracić kolano :confused4:

ja mam metr 186 (+12 cm kapelusza :polew:)i mi nie przeszkadza - jest schowane w fabrycznej polce i nie wystaje na zewnatrz wiec opcja straty kolana tez wydaje sie niemozliwa!! :mysli:

Opublikowano

no nie wiem, ja mam 195cm (i 17cm kapelusza :gwizdanie: :kox:)

na próbę włożyłem tam radyjko ale kabel przeszkadzał przy wysiadaniu no i obsługa mi nie za bardzo leżała :kwasny: ale niech kolega sobie sam sprawdzi :) bo to co się podoba/nie podoba nam nie musi się podobać/nie podobać innym.

Opublikowano
  • Autor

ja jutro wybieram się po moją wymarzoną audice, mam nadzieję że to wreszcie będzie to, szukam od 3 tygodni tej jedynej :>

więc sprawdzę dopiero jak będę ją miał ale wydaje mi się (ze zdjęć) że jest w B6 troszkę mniejszy ten schowek :mysli: oby en egzemplarz jutro był ok, już chce nią jeździć :kox::slina:[br]Dopisany: 12 Marzec 2008, 16:44 _________________________________________________Trochę się cykam silnika 2,5 (po tym co tu poczytałem) ale niestety jak bym miał szukać aby wszystko było tak jak chcę cena, kolor, wyposażenie, silnik ( na polskim rynku bo na kredyt) kurde to bym już całkiem zwariował :wallbash: przez ten okres szukania już nawet miałem robaczywe myśli (Ford Mondeo) że niby większe i bardziej rodzinne i cena lepsza to wszystko prawda ale jak wsiadłem do niego to nie poczułem "motylków w brzuchu" :confused4:

NO,,,, ale nie to tematem w tym wątku :>

Opublikowano

w b6 jest mniejszy schowek i tam nie wiem jakie radio by weszło...

Opublikowano

Ja polecem przymocowac od spodu podlokietnika, bradzo porecznie i nie przeszkadza , zawsze pod reka :wink4: ja tak mam i jestem bardzo zadowalony Pozdro :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

A jak z ręcznym music?

Opublikowano

A jak z ręcznym music?

i widzialnoscia wyswietlacza??

Opublikowano

Kolego qtper ja mam zamontowane radio CB wlaśnie, w miejcu popielniczki, jak chcesz to zamieszcze fotki. Daj znać.

Tylko że ja mam B5 a nie B6.

Opublikowano

Kolego qtper ja mam zamontowane radio CB wlaśnie, w miejcu popielniczki, jak chcesz to zamieszcze fotki. Daj znać.

Tylko że ja mam B5 a nie B6.

zapodaj jak mozesz bo ja wlasnie kolege namawiam na montarz radyjka w b5 w popielniczce!! :th: