Moriemo Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam, wymieniłem termostat i na klimatroniku jak i na wskaźniku pokazuje 89* i 90* także teraz jest ok dzięki wielkie
PiterA4 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 mój AFN kórym jeżdziłem 3 zimy też sie nie dogrzewał ponoć AFN-y tak mają A to ciekawe... ja jezdze AFN juz 4 lata i przejechalam ponad 100 tys. kilometrow. W pierwszym roku tez mialam temp. w okolicach 80 stopni. Przy wymianie rozrzadu w drugim roku eksploatacji wymieniono mi termostat, i od tego czasu mam w lecie po paru minutach 90 stopni, a w zimie trwa to troszke dluzej ok. 10 minut. I w najwiekszy mroz temperatura sie nie zmienia. Stoi rowno na wskazniku 90... a na klimie 89,90,91... I pierwsze slysze zeby AFN-y tak to mialy... Pozdrawiam ps. oczywiscie w zimie nie wlaczam goracego nadmuchu dopoki auto nie ma odpowiedniej temperatury. nie szukasz meza
tomifag83 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 u mnie w AKE temp jest tez kolo 70 st i tyle. Grzejej dobrze ale mowicie ze to termostat tak ??
damian81Z Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 u mnie w AKE temp jest tez kolo 70 st i tyle. Grzejej dobrze ale mowicie ze to termostat tak ?? tak
Rekomendowane odpowiedzi