Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wyświetlanie nazwy stacji radiowej FIS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Przeszukałem całe forum i nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na następujące pytanie,

Czy w A4 z 2002 roku powinna się wyświetlać nazwa stacji na głównym wyświetlaczu pomiędzy wskaźnikami ?

Ten model ma jeszcze wyświetlacz w kolorze rubinowym. Wszystko działa poprawnie ale jak włączy się radio [Concert] w górnej cząści wyświetlacza tam gdzie pojawia się napis OK jest pusto. W A6 przy oryginalnym radiu nazwa stacji jest widoczna na tym kmputerze.

Czy tak ma być w A4 czy to się jakoś konfiguruje/włącza ?

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

nie ma być pusto

Opublikowano
nie ma być pusto

Wystarczy , że auto wyjechało z fabryki z instalacją pod zwykłe radio , a nie z Concertem i wtedy jest tam pusto.Trzeba z radi ciągnąć kabelek do zegarów i dopiero wtedy będzie wyświetlać stacje :wink:

Opublikowano

Witam

W moim avancie z 2003 roku i radiu horus wyświetla stację radiową na kompie ale nie potrafię Ci powiedzieć czy tak było fabrycznie czy w wyniku działania poprzedniego właściciela.

pozadrawiam

Opublikowano
  • Autor
Witam

W moim avancie z 2003 roku i radiu horus wyświetla stację radiową na kompie ale nie potrafię Ci powiedzieć czy tak było fabrycznie czy w wyniku działania poprzedniego właściciela.

pozadrawiam

W 2003 roku był już kolorowy wyśwetlacz ? Może dopiero w kolorowych jest ta funkcja ?Czy może jest to niezależne i brakuje tylko jakiegoś przewodu

Nie jest to jednak jakoś bardzo uprzykszające.

Opublikowano
Witam

pozadrawiam

W 2003 roku był już kolorowy wyśwetlacz ? Może dopiero w kolorowych jest ta funkcja ?Czy może jest to niezależne i brakuje tylko jakiegoś przewodu

Nie jest to jednak jakoś bardzo uprzykszające.

Nie ma znaczenia czy kolor czy nie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam czy ktoś mógłby napisać które kabelki trzeba podłączyć i z kąd z radia (radio GAMA) i gdzie je wpiąć do licznika żeby wyświetlało stacje na wyświetlaczu. Z góry dzięki za wszelkie info. POZDRO

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja to robilem:

radio---licznik

pin 8 --> pin 12 Clock

pin 9 --> pin 13 Data

pin 10 -->pin 15 Enable

oczywiscie radio gama, concert I

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

mam ten sam problem tylko u mnie przez pewnien czas komputer wyswietlal nazwy stacji do pewnego czasu bo ktoregos dnia nagle zgaslo .Pojawia sie napis OK a pozniej pusto

• 3 lata później...
Opublikowano

ja mam concert 2 i w ktore piny powinienem sie wpiąć w radiu a w ktore w liczniku. :hi: