Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] RH Zw3 17 czy 18 avant b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do was pytanie odnośnie felg rh zw3

rhzw38i9x17.jpg

By bartoszewski85 at 2011-11-25

A brzmi ono :) Jaki mi polecicie rozmiar ich czy mam kupić 17 czy 18 bo mam banie czy będzie duża roznica w calach na aucie czy nie bo nie powiem że 17 sa tańsze itd..i nie wiem kompletnie za jakimi sie rozglądać , chce je zrobić 8/9 cali przod i 9/10 cali tyl to juz do mojej decyzji należy.

Ps. Gwint już jest w domu jeżeli chodzi o glebę bo będzie ale też nie jak mialem w poprzednim aucie 4 cm od ziemi :P cos wyzje :P

Jeśli ktoś by miał konkretnie odpisac będe wdzięczny :wink4:

Opublikowano

No jezeli gleba bd to ja bym posadził go na 18" :naughty: ale to tez kewstia kieszeni jakim funduszem dysponuje :naughty:

Opublikowano

Na forum już patrzyłem na te furki chłopaków i maja 17stki pozakladane też opczajłem gdzie indziej i też 17stki sa i gwint. Ja już gwint mam leży i czeka na lato tylko koła... Bo jeśli nie ma zbytniej różnicy miedzy 17 a 18 to wole 17 bo są tańsze... najlepiej jak by ktoś miał fote na 18 i wtedy bym miał porównanie jakie kolwiek chociaż :)

Opublikowano

felgi z rantem mają to do siebie, że na samochodzie wyglądają na mniejsze niż są w rzeczywistości więc 17" będzie się wydawała jak 16", a 18" będzie wyglądać jak 17" więc masz już odpowiedź :wink4:

pamiętaj że do takich felg powinny być dobrze naciągnięte opony jeśli chcesz uzyskać naprawdę dobry efekt :good:

Opublikowano

O naciągu opon to wiem :] ... tylko o rozmiar mi chodzi :) nic poczekam jeszcze jak ktoś może coś napisze :] ale pewnie na 18stki się będe decydował ale jeszcze się okaże :rolleyes:

Opublikowano

zobacz auto Szafy :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199151.0

osobiście brałbym 18" - to optimum do B5 :wink4:

sory za ot ale masz te rsy aktualnie z foty z podpisu?? :cool1: Szukam takich :gwizdanie:

nie mam, miałem je dwa tygodnie na próbę, ale nie dogadałem się ze sprzedającym co do ceny :kwasny:

to były ori RS6 19" 9J et35 do renowacji, proste - 1400pln za nie chciał, postaram się dowiedzieć czy jeszcze je ma

Opublikowano

zobacz auto Szafy :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=199151.0

osobiście brałbym 18" - to optimum do B5 :wink4:

sory za ot ale masz te rsy aktualnie z foty z podpisu?? :cool1: Szukam takich :gwizdanie:

nie mam, miałem je dwa tygodnie na próbę, ale nie dogadałem się ze sprzedającym co do ceny :kwasny:

to były ori RS6 19" 9J et35 do renowacji, proste - 1400pln za nie chciał, postaram się dowiedzieć czy jeszcze je ma

Byłbym bardzo wdzieczny za info :good:

Opublikowano

Nie spinaj sie kolego sporo odpowiedzi juz dostales :cool1: