Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B5] Brak swiatla w schowku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!

w mojej :audi: nie ma swiatelka z chwowku. Sprawdzalem zarowke, bezpieczniki i nic. Odwrotnie nawet podlaczalem kabelki - dalej nic. Co moze byc jeszce przyczyna tego?? Pozdrawiam i z gory dzieki :notworthy:

Opublikowano

z tego co pamietam to w schowku swiatelko sie pali w tedy gdy sie wlaczy normalne swiatla, ale pewien nie jestem

Opublikowano

w bagazniku swiatelko dziala chyba na tej samej zasadzie ;p

Opublikowano

co wy ludzie??? :shocked: swiatlo powinno sie zapalac niezaleznie czy sa swiatla wlaczone czy nie... sory , ale... :polew: pozdro ;)

p.s. sprawdzcie jak jest u was...

Opublikowano

w schowku sie zapala jak sa wlaczone swiatla postojowe, a bagaznik caly czas, nizaleznie od swiatel czy zaplonu

Opublikowano

aha ale to jednak dziwne z tym schowkiem... :thumbdown:

Opublikowano

czesc, moze jest cos nie tak z wlacznikiem, mi tez swiruje. czasami niechce sie zapalic, jak pomacham troche klapa to sie wlacza, nie mam pojecia gdzie jest ten wlacznik, wydaje mie sie ze w zamku ale tak naprawde nie szykalem! Pozdrawiam Jocker01

Opublikowano

ok juz problem rozwiazany... problem polegal na tym ze jak zamykalem schowek to nie dociskalo tego wlacznika do siwatelka i co lepsze jeszcze raz zware zrobilem i bezpiecznik poszedl... dzieki za wszelkie pomoce

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...