dżeki25 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam problem dotyczy audi b7 kumpla porównywaliśmy z inną b7 chodzi o to że u znajomego słabiej podświetla sie navi mmi wraz z guzikami od klimatronika i esp, wsumie tez stwierdziliśmy ze pakiet oswietlenia czerwone swiatło padające z góry na środek kokpitu tez gorzej świeci, czym to moze być spowodowane dzięki za jakieś porady pozdrawiam
letallec Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 próbowaliście rozjaśniać podświetlenie przyciskiem "+" przy zegarach?
dżeki25 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 o nie próbowaliśmy tak sie rozjaśnia podświetlenia ?bo wsumie niewiedziałem,samo nacisnięcie to powoduje?myslałem ze ino zegar tymi guzikami sie zmienia
letallec Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 o nie próbowaliśmy tak sie rozjaśnia podświetlenia ?bo wsumie niewiedziałem,samo nacisnięcie to powoduje?myslałem ze ino zegar tymi guzikami sie zmienia Tymi przyciskami min steruje sie intensywnascia podswietlenia.
dżeki25 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 super dzięki juz podświetlenie wzmocnione:) oj tak długo człowiek juz sie interesuje audi i jeszcze wszystkiego sie nie wie:) nawet takiej pierdułki
Rekomendowane odpowiedzi