woolf Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Cześć, może ktoś z Was miał taki przypadek, że od czasu do czasu (raz na ok 30 odpaleń przy temp. 90 silnika) próba odpalenia wyglądała, tak jakby silnik chciał zapalić z 2 "garów" i przy tym miał zerwaną z 1 poduszkę. Po 3 kręceniu po kilka sekund w końcu odpala z bólem i znowu problem znika na jakiś czas. Z czasem dzieje się to coraz częściej. Na zimnym silnik pali wzorcowo. Komputer nie ma ani jednego błędu. Może ktoś widział takie dziwne zjawisko? [mod]Czy masz problemy z prawidłowym wyborem prefix-u!? - poprawiłem kolejne wylądują w koszu[/mod]
michail55 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 zrob logi sprawdz vagiem wszystko itd wrzuc bedziemy kombinowac jest tu duzo fachowcow od logow
lorekA4 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam, zerknij tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=233417.0;highlight=koło+dwumasowe+objawy Ja mam to samo, może grupowy import dwumas z niemiec?
Rekomendowane odpowiedzi