Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Z borygo na G12+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Zastanawia mnie ten kult G12 :mysli: jest sporo dobrych, markowych płynów chłodniczych. Ale każdy leje to co uważa.

Na zbiorniczku wyrównawczym też jest napisane G12 więc taki powinno się lać.

Opublikowano

ja kupiłem oryginał 1,5 litra za 25 zeta ,oczywiście cena juz po rabacie ale myślę ze można spokojnie kupić oryginał za powiedzmy 35 zeta :wink4:

ale Febi też podobno daje rade :cool1:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 21:31_________________________________________________

g12.jpg

Opublikowano

ja kupiłem oryginał 1,5 litra za 25 zeta ,oczywiście cena juz po rabacie ale myślę ze można spokojnie kupić oryginał za powiedzmy 35 zeta :wink4:

ale Febi też podobno daje rade :cool1:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 21:31_________________________________________________

g12.jpg

Ja płaciłem za taki 30 zł
Opublikowano

Zastanawia mnie ten kult G12 :mysli: jest sporo dobrych, markowych płynów chłodniczych. Ale każdy leje to co uważa.

Na płocie też było napisane, ale co innego i jeden uwierzył :wink4: płyn trzeba lać dobrej jakości, a jakiej marki to juz sprawa drugorzędna.

Opublikowano

dobry płyn będzie w takiej samej cenie :cool1:

Opublikowano

Na płocie też było napisane, ale co innego i jeden uwierzył :wink4: płyn trzeba lać dobrej jakości, a jakiej marki to juz sprawa drugorzędna.

:good: Święte słowa!

Opublikowano

Ja stosowałem Koncetrat G12+ firmy Febi, później Swag i wszystko ładnie pracuje.

Opublikowano

ile powinno zleciec plynu przez korek spustowy w a4 b5 98 r ;] ... caly uklad ma 6-7 l ....

mi zleciało max 3 l a gdzie reszta i jak ja spuscic hmm......... zawsze dawalem do mechanika teraz mam troche czasu i sam chciałem ( kiedys trzeba sie nauczyć) i zdziwko ;]

Opublikowano

odkręć termostat wtedy na pewno wszystko wyleci,tylko dobrze by było założyć nowa uszczelkę :hi: