tymonA4 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Ja bym tego nawet do ręki nie wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:49 ---------- potrzebuję pomocy, kupiłem Tapatalka zalecanego przez nasze forum, zapłaciłem 2,5 euro i nie działa, komunikat jest następujący: Błąd połączenia z forum This forum is either restricting acces from Tapatalk or the installed Tapatalk plugin is not working. Please contact your forum administrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 U mnie TapaTalk HD na iPadzie smiga az milo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 U mnie TapaTalk HD na iPadzie smiga az milo Zaraz zaraz... na czym? Zostałeś AjPedziem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Zaraz zaraz... na czym? Zostałeś AjPedziem? Tego skrótu jeszcze nie słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 U mnie TapaTalk HD na iPadzie smiga az milo Zaraz zaraz... na czym? Zostałeś AjPedziem? Sila wyzsza. W pracy kazali mi pracowac na iMac'u, a iPad to najlepszy tablet na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 no a ja w czarnej dziurze z Tapa talkiem, Hugo nawet jeszcze nie zadziałał jak na razie kasa wyrzucona w błoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 U mnie TapaTalk HD na iPadzie smiga az milo Zaraz zaraz... na czym? Zostałeś AjPedziem? Sila wyzsza. W pracy kazali mi pracowac na iMac'u, a iPad to najlepszy tablet na rynku No tak. Oni mi kazali i nie mam wyjścia Przyznaj się, że Ci się za***iście podoba i się jarasz to odpuszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Sila wyzsza, bo ja nigdy nie zaplacilbym takiej kasy za iMaca. Pracuje sie na nim bardzo fajnie, design swietny, OS jest spoko, stabilniejszy niz Windows, ale co do wydajnosci to mamy problemy... Mamy w studiu 7 iMac'ow i kazdy po paru godzinach pracy sie zamula, co jest mega irytujace. Moj domowy laptop nie ma takich problemow mimo, ze ma juz 3 lata i sporo nizsze parametry. W poprzednich agencjach pracowalem zawsze na pecetach i jedynym problemem bylo to, ze czasem wywalil sie photoshop... ale czeste save'owanie rozwiazywalo problem. Rozwazalem jeszcze niedawno kupno iMac'a do domu (nie chcialem PC pudla, tylko all-in-one), ale zeby to mialo sens musialby miec 16GB ramu + dysk SSD, a wtedy cena w konfiguratorze to... 13k brutto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 no i zamiast bawić się w jakieś głupie swapy miałbyś w podpisie mam wypasionego iMac'a:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 no a ja w czarnej dziurze z Tapa talkiem, Hugo nawet jeszcze nie zadziałał jak na razie kasa wyrzucona w błoto Mi tapatalk hula bez problemow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 RS jakiego tptka masz? Wiem, że jest kilka dostępnych w Itunes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 nie wiem jaki ale niedawno aktualizowalem. przy wlanczaniu pokazuje sie tylko data 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 ja mam tego w ostatniej linii i nie bangla :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Mam pytanie co do iphona 4s ma on możliwość hologramu tak jak będzie miał to iphone 5? Na iTunes nic ciekawego nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 A skąd wiesz ze 5 ma hologram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Comparing Samsung Galaxy S3 vs. Apple iPhone 5 64GB - 18 Reasons for the Samsung Galaxy S3 - VERSUS IO Skąd mają takie szczegółowe dane Iphone'a 5:doh: Premiera za 4dni, oczywiście Live. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 no nie wiem dokładnie ale tak reklamują go na yt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Daj linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi