Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Formuła 1 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sabotaz

zeby Heidfeld lepiej wypadl...

Opublikowano

Nie do końca to jest zespół BWM i wyścig jest u nich.Nie pozwolą sobie aby jeden wygrał a drugi nie.Pokazać się chcę z jak najlepszej strony :)[br]Dopisany: 19 Lipiec 2008, 13:03 _________________________________________________nerwy :(

Opublikowano

Robert z czwartej linii. Biorąc pod uwagę treningi i pozycję kolegi z zespołu nie jest źle :good: Byle jutro bolid wytrzymał :)

Opublikowano

no bardzo ladny start na, lyknal szczesliwie 2 oczka w gore, oby tak dalej. Lider wyscigu cos czuje ma malutko w baku.

Opublikowano

Ale końcówka już nie taka cudowna, właśnie Raikkonen wyprzedził Kubicę a Hamilton wrócił na 1 miejsce po tankowaniu :wallbash:

Na dodatek Heidfeld wykorzystał wjazd safety car'a i jest w czołówce a był 13.

:thumbdown:

Opublikowano

Gratulacje tylko ta strategia Nica :evil:

Opublikowano

zeby nie to urwane kolo Glocka...

trudno

Opublikowano

Pogratulować tylko Piquet'owi za 2 miejsce :good:

Opublikowano

Wiecie co... zaczyna mnie wqr#iać ta F1 :angry::wallbash: A to jak Heikki Kovalainen przepuścił Hamiltona było dla mnie bardzo ale to bardzo śmieszne. Wydaje mi się, że każdemu zależy na tym żeby wygrywał jeden człowiek, bo nie wydaje mi się żeby Kovalainen był aż tak słabym kierowcą... I tu moje pytanie, na które pewnie nikt mi nie odpowie, czy Kovalainen ma dużo gorszy bolid od Hamiltona. Bo skoro są porównywalne, to dlaczego Heikki nie pociągnął za Lewisem i nie wyprzedził Felipe Massy a później Nelsona Piqueta... Nie wydaje mi się żeby Lewis był aż tak dobrym kierowcą. :disgust: Nie podoba mi się to wszystko. I tak jak mówiłem BMW zrobiło co się dało żeby Heidfeld był przed Kubicą :wallbash: Jeszcze trochę i wyprzedzi go w generalce... To całe F1 to jeden wielki bajzel w którym liczy się tylko kasa. Szczerze mówiąc nie widzę w tym wszystkim ducha sportowej rywalizacji... :angry::thumbdown:

Opublikowano

Audi po "sukcesie" BMW przymierza się do F1 miejmy nadzieje że cos z tego wyjdzie :evil:

Opublikowano

Audi po "sukcesie" BMW przymierza się do F1 miejmy nadzieje że cos z tego wyjdzie :evil:

Skąd ta informacja? :mysli: Coś pewnego czy tylko ploty? :decayed:

Opublikowano

Skąd ta informacja? :mysli: Coś pewnego czy tylko ploty? :decayed:

A4 będą po torze latać :>

Opublikowano

eeee to raczej plota.. ja slyszalem ze maja zbudowac silnik dla jakiegos teamu..

Opublikowano

TDI będą robić do bolidów :wink4:

Opublikowano

TDI będą robić do bolidów :wink4:

:polew: To niech robią, przynajmniej nie będą tracić czasu na dotankowanie :decayed: A opony mogą w locie zmieniać :naughty:

Opublikowano

jeszcze bedzie wygrywal nasz kubica :good: mam nadzieje 3mam kciuki za niego kolego mowisz tdi w formule bylo by ciekawie:D hehe