czarny Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Auto przyjechało... Trzeba się brać za sprzątanie i przygotowanie na ciężkie zimowe warunki. Żeby tylko ta pogoda zechciała być lepsza Co do skrzyni to wystarczyło przeczytać dokładnie pierwszy post. Kupiłem co prawda z multi ale ów skrzynia była w nietypowym miejscu - w bagażniku Szybkie kompletowanie części i zagościł sześciobiegowy manual o oznaczeniu HCF (do wyboru mialem jeszcze JEM ale nie moglem odszukać jego przełożeń) Z nowości, zamówiona kierownica, może będzie na święta. Potrzeba mi tylko poduszki Ew zaślepki do trójramiennej. a skąd taką zaślepkę szarpniesz?
Lukas G Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2011 Na alledrogo są oryginały. Tylko sprzedający coś kręci bo miał wystawione po 250 a teraz już 350. Chyba trzeba będzie odwiedzić Poznań.
czarny Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 mógłbyś zapodać link luknę jak to wygląda;]
Lukas G Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Na poduszkę nadal poluję, zawsze mnie ktoś ubiega jak pojawia się w przyzwoitej cenie. Poza tym auto częściowo przygotowane do zimy. Może pokrótce: dwa wiadra z megsem GC smoła usunięta z pomocą nafty (nie dorobiłem się jeszcze porządnego tr) glinka megsa na poślizgu wody z tym co wyzej megs UC na twardej stronie tricolor AF tripple mięka strona tricolor (został moim ulubionym AIO, super sie sprawdza jako szybki odświeżacz lakieru) Colli no.415 (jedyny minus ze colli zabrało trochę szklistego wykończenia trippla) Felgi P21S PG no.415 Na szyby RainX Czarne plastiki megs TR Myślę, że jako szybkie odświeżenie i zabezpieczenie zimowe, taki zestaw zda egzamin, nadkolami się nie zajmowałem bo przy tej pogodzie to bez sensu Na wiosnę jak już będzie nowy zderzak, zrobi się korektę i pomyśli nad jakimś dobrym zabezpieczeniem Foty słabiutkie ale coś tam widać , wieczorem postaram się zrobić zdjęcia hamulców i kierownicy.
reniek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Kolega z radomska to może sie kiedyś spotkamy na spocie. Powiedz mi co to za odcień białego masz na felgach, jaki kod koloru?? Gdzie malowałeś koła i czy jesteś zadowolny z roboty??
Lukas G Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wiesz ze nie pamiętam co to za kolor tu siedzi. Malowane prawie rok temu, miały być na handel ale jakoś nie było chętnych i tak doczekały się aż kupiłem auto do którego pasują Co do spota to ja jak najchętniej. Obiecane foty (słabe ale takie oświetlenie) hamulców i kierownicy.
skrab Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nooooooooooo ziomek fajna furka gdzie kupiłeś te kiere i za ile jeśli można wiedzieć wcześniej w automacie a teraz manual [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 08:59_________________________________________________Wymieniłeś skrzynie na manual
Dzo-Dzo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 to jeesst nic gosc jeszcze kiere przelozyl
danielo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Kolego kierownica jest zaj....ta ale jeszcze masz co rezać Bezawaryjności
skrab Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 a jeszcze stołki masz grzane musimy sie kiedy spotkać bo ma my rzut kamieniem do siebie
Lukas G Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Hehehe, jak reklama u Dzo Dza zadziałała Nooooooooooo ziomek fajna furka gdzie kupiłeś te kiere i za ile jeśli można wiedzieć wcześniej w automacie a teraz manual [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 08:59_________________________________________________Wymieniłeś skrzynie na manual Kiera robiona przez carsdream.com Co do ceny to wszystko zależy od indywidualnych negocjacji z właścicielem firmy. Podpowiem tylko ze zawsze da się wyrwać taniej niż na allego Skrzynia wymieniona na manual bo kupiłem auto z multitroniciem w bagażniku no bo fajnie wyglada ale tak sie zastanawiam czy nie dac moze metalowej obwodki na dole hmm Jest dużo konfiguracji ale z metalowym dołem jest problem, nie ogarnęli jeszcze tego. Na razie, skóry, carbon i tłoczone loga. Niedługo też hydro z tego co widziałem Kilka przykładów: A tobie Dzo-Dzo proponuje taka, idealnie by Ci pasowała Kolego kierownica jest zaj....ta ale jeszcze masz co rezać Bezawaryjności Co do rezania to raczej nie dużo będzie. To zwykły dupowóz, dodatkowe graty montuje tylko te którym nie potrafię się oprzeć W drugim garażu stoi autko do rezania wiec audi odpuszczę a jeszcze stołki masz grzane musimy sie kiedy spotkać bo ma my rzut kamieniem do siebie Przez ostanie 9 miesięcy przynajmniej raz w miesiącu przejeżdżałem przez Twoją miejscowość
Dzo-Dzo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 prosze juz sie umawiają a moze na lodzika
danielo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 To daj namiary na tę firmę,to i u mnie taka zagości
dawid195a Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Wygląda zajeb.... , graty pomysłu
Lukas G Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Kierownice Bandzi wystawia na alledrogo, a jego strona to Uprzedzam, tanie nie są ale warte swojej ceny. Poza tym zawsze można coś po negocjować Idea dalej sufit kręcić
czarny Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 za***ista kierata!! a poduche zwykłą 3 ramienna walisz?
Lukas G Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Będzie zwykła trójramienna. Tylko trzeba ją upolować Sufit zamontowany, brakuje tylko trzech elementów ale i to się ogranie.
Rekomendowane odpowiedzi