Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BPW] Delfin Grau Avant by Lukas G -foty kierownicy str. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto przyjechało... Trzeba się brać za sprzątanie i przygotowanie na ciężkie zimowe warunki. Żeby tylko ta pogoda zechciała być lepsza ;)

Co do skrzyni to wystarczyło przeczytać dokładnie pierwszy post. Kupiłem co prawda z multi ale ów skrzynia była w nietypowym miejscu - w bagażniku ;) Szybkie kompletowanie części i zagościł sześciobiegowy manual o oznaczeniu HCF (do wyboru mialem jeszcze JEM ale nie moglem odszukać jego przełożeń)

Z nowości, zamówiona kierownica, może będzie na święta. Potrzeba mi tylko poduszki ;) Ew zaślepki do trójramiennej.

a skąd taką zaślepkę szarpniesz?

Opublikowano

Na alledrogo są oryginały. Tylko sprzedający coś kręci bo miał wystawione po 250 a teraz już 350. Chyba trzeba będzie odwiedzić Poznań.

Opublikowano

mógłbyś zapodać link luknę jak to wygląda;]

Opublikowano

Na poduszkę nadal poluję, zawsze mnie ktoś ubiega jak pojawia się w przyzwoitej cenie.

Poza tym auto częściowo przygotowane do zimy.

Może pokrótce:

dwa wiadra z megsem GC

smoła usunięta z pomocą nafty (nie dorobiłem się jeszcze porządnego tr)

glinka megsa na poślizgu wody z tym co wyzej

megs UC na twardej stronie tricolor

AF tripple mięka strona tricolor (został moim ulubionym AIO, super sie sprawdza jako szybki odświeżacz lakieru)

Colli no.415 (jedyny minus ze colli zabrało trochę szklistego wykończenia trippla)

Felgi

P21S PG

no.415

Na szyby RainX

Czarne plastiki megs TR

Myślę, że jako szybkie odświeżenie i zabezpieczenie zimowe, taki zestaw zda egzamin, nadkolami się nie zajmowałem bo przy tej pogodzie to bez sensu ;) Na wiosnę jak już będzie nowy zderzak, zrobi się korektę i pomyśli nad jakimś dobrym zabezpieczeniem :mysli:

Foty słabiutkie ale coś tam widać :decayed:, wieczorem postaram się zrobić zdjęcia hamulców i kierownicy.

dsc06252u.jpg

dsc06254l.jpg

dsc06265y.jpg

dsc06266v.jpg

dsc06266v.jpg

dsc06268g.jpg

Opublikowano

Kolega z radomska to może sie kiedyś spotkamy na spocie. Powiedz mi co to za odcień białego masz na felgach, jaki kod koloru?? Gdzie malowałeś koła i czy jesteś zadowolny z roboty??

Opublikowano

Wiesz ze nie pamiętam co to za kolor tu siedzi. Malowane prawie rok temu, miały być na handel ale jakoś nie było chętnych i tak doczekały się aż kupiłem auto do którego pasują ;) Co do spota to ja jak najchętniej.

Obiecane foty (słabe ale takie oświetlenie) hamulców i kierownicy.

dsc06419as.jpg

dsc06413r.jpg

dsc06410z.jpg

Opublikowano

kiera przegiecie paly :>

Opublikowano

Nooooooooooo ziomek fajna furka :good: gdzie kupiłeś te kiere i za ile jeśli można wiedzieć wcześniej w automacie a teraz manual :mysli:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 08:59_________________________________________________Wymieniłeś skrzynie na manual :naughty:

Opublikowano

to jeesst nic gosc jeszcze kiere przelozyl :tongue4:

Opublikowano

Kolego kierownica jest zaj....ta :kox: ale jeszcze masz co rezać :naughty: Bezawaryjności :hi:

Opublikowano

a jeszcze stołki masz grzane :mysli: musimy sie kiedy spotkać bo ma my rzut kamieniem do siebie :wink4:

Opublikowano

Hehehe, jak reklama u Dzo Dza zadziałała :polew:

Nooooooooooo ziomek fajna furka :good: gdzie kupiłeś te kiere i za ile jeśli można wiedzieć wcześniej w automacie a teraz manual :mysli:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 08:59_________________________________________________Wymieniłeś skrzynie na manual :naughty:

Kiera robiona przez carsdream.com Co do ceny to wszystko zależy od indywidualnych negocjacji z właścicielem firmy. Podpowiem tylko ze zawsze da się wyrwać taniej niż na allego ;) Skrzynia wymieniona na manual bo kupiłem auto z multitroniciem w bagażniku ;)

no bo fajnie wyglada ale tak sie zastanawiam czy nie dac moze metalowej obwodki na dole hmm

Jest dużo konfiguracji ale z metalowym dołem jest problem, nie ogarnęli jeszcze tego. Na razie, skóry, carbon i tłoczone loga. Niedługo też hydro z tego co widziałem ;)

Kilka przykładów:

30b2a90f4e87.jpg

fba159e110bf.jpg

ffeba23ccab6.jpg

6fb6b17e7691.jpg

A tobie Dzo-Dzo proponuje taka, idealnie by Ci pasowała :cool1:

zebram.jpg

Kolego kierownica jest zaj....ta :kox: ale jeszcze masz co rezać :naughty: Bezawaryjności :hi:

Co do rezania to raczej nie dużo będzie. To zwykły dupowóz, dodatkowe graty montuje tylko te którym nie potrafię się oprzeć :kox: W drugim garażu stoi autko do rezania wiec audi odpuszczę ;)

a jeszcze stołki masz grzane :mysli: musimy sie kiedy spotkać bo ma my rzut kamieniem do siebie :wink4:

Przez ostanie 9 miesięcy przynajmniej raz w miesiącu przejeżdżałem przez Twoją miejscowość ;)

Opublikowano
:mysli: to myślę że wpadniesz na kawkę :cool1: :c
Opublikowano

prosze juz sie umawiają a moze na lodzika :tongue4:

Opublikowano

To daj namiary na tę firmę,to i u mnie taka zagości :kox:

Opublikowano

Wygląda zajeb.... , graty pomysłu :kox:

Opublikowano

za***ista kierata!! :naughty:

a poduche zwykłą 3 ramienna walisz?

Opublikowano

Będzie zwykła trójramienna. Tylko trzeba ją upolować ;)

Sufit zamontowany, brakuje tylko trzech elementów ale i to się ogranie.

dsc06432d.jpg