blaster99 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witam, w moim a4 2004 mam kubełkowe fotele i jakis czas temu na allegro upatrzylem lewy fotel z Angola w idealnym stanie zewnetrznym - mój też nie był zły, ale wiadomo, że fotel pasażera zawsze jest znacznie mniej "wysiedziany". Po zakupie wszystko cacy wizualnie, zero zuzycia. Niestety po podłączeniu okazuje sie, że regulacja odcinka lędzwiowego pracuje tylko w pionie - góra dół i to w sposób bardzo mozlony jakby prądu nie dostawał. Co gorsze regulacja wypukłości tego elementu w ogóle nie działa. Macie pomysły jak sobie z tym poradzić ? miał ktoś podobny problem ?
steve69 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 ...miał ktoś podobny problem ? Miał. Pewnie pękł ci drut mocujący ten mechanizm wewnątrz fotela. Jak zdejmiesz "plecy" oparcia, to wszystko będziesz miał jak na dłoni. Tu na forum była nawet foto-porada jak sobie z tym poradzić - musisz poszukać. -- Pozdrawiam. Sławek
blaster99 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie potrafie znalezc tej fotoporady , moze jakis krotki opis o co z tym chodzi i jak sie do tego zabrac ?
domin79 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 ...proszeee http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=73142.0
krystian821 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 U mnie na taki sam objaw pomoglo popukanie silniczka srubokretem,widocznie zawiesil sie potem troche pojezdzilem mechanizmem pukajac w silniczek i wszystko smiga do dzisiaj.
Rekomendowane odpowiedzi