marec-ki Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Koledzy chcę sobie zrobić tzw. stojak karpiowy. Mam już część materiałów. Potrzebuję jeszcze rurki nierdzewki. Gdzie w Warszawie takowe dostanę ? średnice nie duże myślę że z 20/25mm max, ale potrzebowałbym też odcinek cieńszy ok 10mm. Dodatkowo czy mamy na Forum kogoś z Wawy lub okolic, który potrafi spawać i ma sprzęt do tego ? Potrzebowałbym te rurki pospawać plus inne pierdółki. Kto by mi to zrobił, oczywiście za kasę
tatra-mario Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witaj. Ja kiedyś spotykałem nierdzewke np.w Castoramie , Leroy Merlin i tym podobnych. średnic nie pamiętam jakie tam były.
tomekSSK Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 W Zielonce koło W-wy jest konsorcjum stali http://www.konsorcjumstali.com.pl/, tam powinieneś znaleźć coś takiego.
marec-ki Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Widziałem w Leroy nierdzewki ale były już czymś pokryte, czymś co raczej uniemożliwiłoby spawanie. Przejadę się jeszcze do Castoramy i OBI. Ciekawe czy w tym konsorcjum sprzedadzą krótkie odcinki. Trzeba będzie przedzwonić. Dzięki Jakby ktoś miał jeszcze namiary na tego typu sklepy lub inne "źródła" to dajcie znać
marko367 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ja osobiście bym radził poszukać warsztatu ślusarskiego zajmującego się balustradami ze stali nierdz. na pewno znajdą jakieś odpady dla ciebie . Co do marketów wątpliwa sprawa raczej pokryte chromem
Rekomendowane odpowiedzi