kred Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 mam pytanko. poszukuje dobrych 16' basowych i nie bardzo wiem jakiej firmy zakupic. budzet 200 zl i ewentualnie koszt piecyka.
alvaro Opublikowano 15 Marca 2008 Opublikowano 15 Marca 2008 za takie bilety to najlepiej Hertz wg mnie, ale było już o tym trochę w tym dziale - poszukaj...
Watson Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 W/g mnie masz troche ograniczony wybor albo "dobre" albo za kwote ktora podales. Jest jeszcze jedna alternatywa - glosniki uzywane ale nic o tym nie wspominales. Musisz pamietac ze "dobre" glosniki 16cm potrzebuja odpowiedniej mocy zeby pokazac pelnie swoich mozliwosci a to z kolei wiaze sie z kolejnym sporym wydatkiem na wzmacniacz, musisz tez pamietac ze same glosniki i wzmacniacz to nie wszystko - bardzo wazna jest ich odpowiednia aplikacja ( a szczegolnie w a4). Nie napisales podstawowej rzeczy - co dla Ciebie oznacza "dobry glosnik 16cm" ?
kred Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Opublikowano 16 Marca 2008 przerabialem temat w poprzednim autku i duuuzo kombinowalem zeby jakos to gralo i poza wooferem w bagerzniku i jednostka jvc kameleon dzwi wypadly bardzo kiepsko. nie chce popelnic podobnego bledu. zaczynalem od boschmana a skączyłem na jbl i wydaje mi sie ze było za mocno przekombinowane. poszukuje dobre - choc nie za mocne okolo 50/60 watt rms wydaje mi sie ze wystarczy. ma być to czyściutki basik nie rzade 2/3 drozne.
Rekomendowane odpowiedzi