Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Mój pomysł na... halogeny w b5 przed liftem :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak mam je, moge fotkę zrobić, z tym że nie włożę go całego w dziure bo zawadza o mocowanie belki ze zderzakiem, akurat tam jest jedno...

ok ciekaw jestem jak sie w ogóle komponuje ze zderzakiem i ogólnym wyglądem samochodu.

zaraz pojde zrobić zdjęcie, ale jak sie zdecydujesz na nie to weź sobie poprawke na to że te z aukcji nie mają homologacji i świecą wszędzie... nie ma żadnej granicy światło-cienia ani uformowanej wiązki...

hmm tego nie doczytałem :disgust: No kwestia przemyslenia :mysli:

Ale pod xenon będą dobre :naughty:

daj maila na pw wyśle ci fotkę, ale powiem że rewelacyjnie to zdjęcie nie wyszło bo całego halogena nie włożyłem bo ucho mocowania belki zawadza, a z drugiej strony to by trzeba ta poprzeczkę kratki wywalić ale wszystko do zrobienia a powiem ci że ciemny halogen fajnie by wyglądał, miałem je oddawać ale chyba zostawię i na wiosnę spróbuje coś wyrezać. może nie będzie tak źle :>

[email protected] dzięki za zrobienie fotki. Czekam. :kox:

podaj też na [email protected]

Opublikowano
  • Autor

Pastaldo dostałeś fotki? jak ci sie to podoba? ja dzisiaj założyłem do swoich halogenów żarówki osram cool blue. barwą są podobne do xenonu i całkiem ładnie świecą. ale te przeciwmgielne gubią mi się w xenonie z mijania :kwasny: zobaczymy jak będzie mgła bo tak na ścianie to fajnie świecą, troche je wyregulowałem i jest ok.

Opublikowano

Tak dostałem. Wielkie dzięki, Wyglada całkiem fajnie. Ja mam stare lampy z żarówkami H4 wiec raczej by się nie gubiły :P Narazie mam ledy dzienne ale może jak mi sie wizja wyklaruje to moze dorzuce do tego halogeny :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jak mi się zachce to wytnę kawałek tego ucha od belki i przypasuje ten halo od bmw 5, bo normalnie kusi mnie to a na dworze coraz zimniej... ale te roboty przy aucie są silniejsze ode mnie :evil:

Opublikowano

Mowisz ze te halo wala Ci po drzewach. Powiedz mi czy one maja jakas regulacje czy musisz je regulowac odpowiednim przykreceniem do kratki?? A i wlasnie probowal ktos zamontowac takie z BMW bo moim zdaniem ten kat bedzie odpowiedniejszy czy sie myle ??

Opublikowano
  • Autor

Mowisz ze te halo wala Ci po drzewach. Powiedz mi czy one maja jakas regulacje czy musisz je regulowac odpowiednim przykreceniem do kratki?? A i wlasnie probowal ktos zamontowac takie z BMW bo moim zdaniem ten kat bedzie odpowiedniejszy czy sie myle ??

jest regulacja, już wszystko ustawione. tez z bmw 7 ci chodzi?? od wersji benzynowej nie podejdzie do nas ze wzgledu na IC bo zasłonią cały wlot powietrza no chyba że ty nie masz to możesz spróbować, a od diesla trochę cena zniechęca

Opublikowano

Panowie, udostępnijcie te fotki o których wspominacie na ogólnym forum, sam z chęcią bym zobaczył jak to wygląda :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Panowie, udostępnijcie te fotki o których wspominacie na ogólnym forum, sam z chęcią bym zobaczył jak to wygląda :gwizdanie:

chodzi ci o przymiarkę tych od bmw 5 e39?? to mogę wrzucić ale przyznaje że zbytnio to nie wyszło bo halogen nie wszedł cały bo się blokuje o "ucho" belki to co zderzak jest skręcony razem z belką

[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 18:01_________________________________________________

DSC04939_Kopiowanie.jpg

DSC04941_Kopiowanie.jpg

Opublikowano

tylko jakies mocowanie trzeba by chyba rezac bo troche za cieżkie żeby do kratki przykręcić. :mysli:

Opublikowano

No i podoba mi się pomysł, czekam na postępy. U siebie mam Helle wrzucone dzienne, zatem i tak nie będę rezał, ale na przyszłość... Byłoby miło wiedzieć, że można coś takiego zmajstrować :naughty:

Opublikowano
  • Autor

tylko jakies mocowanie trzeba by chyba rezac bo troche za cieżkie żeby do kratki przykręcić. :mysli:

Tak w tym wypadku tylko mocowanie w zderzaku, w kratkę nie bardzo... są za duże i za ciężkie jak mówisz.[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 20:30_________________________________________________Tak sie zastanawiam jak by to pasowało, jeśli chodzi o wymiary to całkiem fajnie sie przedstawia. http://sklep.wesem.pl/photo/_pdf/pl/k_540_seat_pl.pdf

Opublikowano

Wygląda spoko ale jak cena? Pozatym fajniej by wyglądało jakby to szkło było takie poddymione albo cienkie jak te w BMW :chytry:

Opublikowano
  • Autor

cena okolo 70zł sztuka[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 22:21_________________________________________________na allegro 85zl z kratka. http://allegro.pl/halogen-z-atrapa-seat-ibiza-cordoba-97-99-nowy-i1940571963.html

Opublikowano

sporo :chytry:

Opublikowano
  • Autor

no dosyć, od skody tyle komplet :)

Opublikowano

Chyba że gdzies by uzyke dostał od tej ibizy :naughty:

Opublikowano

czyli regulacja jest . to nie bede kombinowal tylko w wolnym czasie zajme sie tymi od skody

Opublikowano

cena okolo 70zł sztuka[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 22:21_________________________________________________na allegro 85zl z kratka. http://allegro.pl/halogen-z-atrapa-seat-ibiza-cordoba-97-99-nowy-i1940571963.html

To te ? http://allegro.pl/seat-ibiza-93-99-halogeny-p-l-tanio-i1974849984.html :naughty:

Używka ale cena znośna :naughty:[br]Dopisany: 14 Grudzień 2011, 13:05_________________________________________________Lub?

http://allegro.pl/seat-ibiza-cordoba-toledo-halogen-halogeny-i1985112916.html

Opublikowano
  • Autor

Ani jedne ani drugie... Tamte wychodzily w latach 97-99

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chodzi ci o przymiarkę tych od bmw 5 e39?? to mogę wrzucić ale przyznaje że zbytnio to nie wyszło bo halogen nie wszedł cały bo się blokuje o "ucho" belki to co zderzak jest skręcony razem z belką

[br]Dopisany: 13 Grudzień 2011, 18:01_________________________________________________

DSC04939_Kopiowanie.jpg

DSC04941_Kopiowanie.jpg

A jakby ten halo włożyć od wewnątrz zderzaka i go tam jakimś "cfancykiem" przytwiedzić to może by było dobrze ? Jak dla mnie to on ładnie komponuje się z przodem...