tomaszzz Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Witam pytanie jak w opisie po nacisinieciu gwiazdki nie uruchamia mi sie kompresor wiem ze czujnik temp. zewnetrznej musze wymienic bo mam czasami przerwe i czujnik temp chlodzenia silnika tez ma czasem przerwe czy to moze byc tym spowodowane, czy moze jak jest mala ilosc czynnika chlodzoacego tez tak moze sie dziac.
jocker01 Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 czesc, przyczyn nie wlaczenia sie kompresora jest wiele, czy cos na ten temat mowi vag? -uszkodzenie elektrosprzegla -brak lub nie wystarczajaca ilosc czynnika chlodzacego -uszkodzenie przewody doprowadzajacego zasilanie do kompresora i podejrzewam ze jeszcze kilka przyczyn sie znajdzie. Pozdrawiam Jocker01
tomaszzz Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Opublikowano 17 Marca 2008 czyli jak zawsze najpierw djagnostyka vagiem no nic moze w tym tygodnniu uda mi sie go podpiac pod vaga dzieki za szybkie zainteresowanie sie moim tematem pozdrawiam
jocker01 Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 czesc, zawsze mozna sprawdzic bledy na panelu klimatronika tam tez moze sie pojawic wyjasnienie twojego problemu, Pozdrawiam Jocker01
GerabbkA Opublikowano 17 Marca 2008 Opublikowano 17 Marca 2008 Kody błędów masz tu: http://www.a4-klub.pl/smf/klimatyzacja/kody_klimatronika-t70.0.html wystarczy poszukać!!! To że nie załącza ci się kompresor jest prawdopodobnie spowodowane uszkodzonym czujnikiem!!!
Rekomendowane odpowiedzi