Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tas2die4 - E46 330ci ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze bedzie na tym kole !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Taaa... 4 tygodnie od wplaty kasy, 10 tygodni od zamowienia felg, dopiero 2 tygodnie temu dostalem felgi a do dzis nie dostalem dystansow, dekli i zaworkow... Jest ktos z Gliwic i okolic, kto ewentualnie bylby chetny odebrac moje rzeczy osobiscie?? Bo poki co nie zanosi sie zebym mial je dostac w normalnym czasie i przed Wielkanoca :facepalm:

Opublikowano

Ta motorynka w garazu robi na mnie wieksze wrazenie od kolek :naughty:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Motorynka sie zje*ala ostatnio, padlo ladowanie :kwasny:

---------- Post dopisany 16-04-2012 at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany 30-03-2012 at 10:41 ----------

Mialem tego nie pisac,ale moja cierpliwosc sie skonczyla.

Oto jak sprawa wyglada:

Pod sam koniec stycznia, 30.01 bodajze, po rozmowie z uzytkownikiem o nicku na Allegro LukRedi, zamowilem felgi 18" RH ZW3 + komplet dekielkow, dystansow oraz srub.

Wystawil aukcje na Allegro, kliknalem kup teraz.

Gosc powiedzial,ze czas oczekiwania na felgi razem z malowaniem rotorow na wybrany kolor i polerka rantow to 2-3 tygodnie. Wplacilem wiec zaliczke i czekalem... i czekalem.. i czekalem. W koncu, po paru wiadomosciach z mojej strony sie odezwal. Zaczal mowic,ze zima,ze mu rura strzelila w garazu,ze ma przestoj- mysle sobie OK, zdarza sie. Wiec czekalem dalej.

Pod koniec lutego, po jakichs 4-5 tygodniach sie odezwal,ze gotowe,ze mamy dokanczac sprawe.

Przelalem cala kase na konto, lacznie z hajsem za dystanse,dekle itp.

Mialo to miejsce 5.03.

No i znowu czekalem i czekalem az wysle felgi... Wyslal je po 2 tygodniach dopiero,bo cos tam ze niby beben 1 byl pekniety, o czym wczesniej nie wiedzial (nie zauwazyl przy lakierowaniu? :facepalm: ) i musial dobrac inny. Spoko, "zdarza sie".

Felgi doszly 19.03, niby ok choc polerka rantow bez szalu. Od razu za telefon i powiedzialem jakie chce dystanse,bo koniecznie chcial dograc ta kwestie dopiero jak przymierze sobie felgi na auto- ok.

Mial wszystko wyslac w nastepny czwartek (lacznie z deklami i zaworkami 8 mm do felg, bo o tym zapomnial wiec nie moglem nawet opon nalozyc na felgi). Oczywiscie nie wyslal. Dzwonie do niego w zeszly piatek- mowi ze na poniedzialek/wtorek bedzie wszystko u mnie. Oczywiscie nie bylo. W srode oznajmil mi po paru moich wiadomosciach, ze jest w Niemczech i wraca na nastepny dzien, ze dystanse sa, ze zadzwoni, wysle itp. Oczywiscie dalej nic, zero odzewu.

Od 3 tygodni slysze tylko,ze to wina tokarza, ze on zawala termin, od tygodnia slysze ze "dystanse sa, tylko dziury na 5x120 trzeba", no ja pie*dole.

W zeszla srode zadzwonil do mnie,ze dystanse sa, ze pakuje i wysyla.

2 dni zero odzewu i nagle w piatek wieczorem dzwoni i mowi,ze dystanse odbierze dopiero w sobote!!!! :shock3:

Zapewnial,ze w pon wysle na bank, DHL lub UPS zeby bylo u mnie na wtorek.

Przed chwila sie go pytam na kom i na gg czy wyslal, bo mial mi dac nr paczki i jaki kurier- zero odp,a po chwili jak napisalem na gg to zrobil sie "niedostepny".

KOLES JEST NIEPOWAŻNY!!

Ogolem rzecz biorac, dzis czyli w poniedzialek 16.04 jest:

6 tygodni od wplaty calej kasy- dalej nie mam felg na aucie.

11 tygodni od zlozenia zamowienia- dalej nie mam felg na aucie.

A mialo sie wszystko zamknac w max 3 tygodniach...

Takze stracilem cierpliwosc, bo tak naprawde to ch*j mnie powinno obchodzic kto i czemu zawala terminy- ja zaplacilem, ze swojej czesci umowy sie wywiazalem,a reszta to nie moja sprawa.

Gdybym to wiedzial wczesniej..

P.S Sorry za ""referat",ale chcialem opisac sprawe dokladnie.

Opublikowano

Zastosuj :P poradę http://www.wykop.pl/ramka/820133/jak-odzyskac-pieniadze-od-nieuczciwego-sprzedawcy-na-allegro-zakonczenie/ Ja mam podobny problem jak ty , tyle że u mnie felgi przyszły krzywe i będę się prawował z delikwentką. Bo towaru nie chce przyjąć na swój koszt, zapłacić za prostowanie felg też nie, na e-maile nie odpisuje. A jak dzwonie to rozłącza się . Nic Cie to praktycznie nie będzie kosztować. Jak coś to pisz na PW , to pokażę Ci jakie e-maila mam zamiar jej dziś wysłać po północy. A wezwanie przed sądowe w przyszły tydzień jej podeślę pocztą.

Opublikowano
  • Autor

Male spy foto :decayed:

P4180832J_rerpesq.JPG

P4180833J_rerpear.JPG

Opublikowano

Wyszlo b ladnie:wink:

Teraz tylko znalezc pomarancze na tyl:thumbup1:

Opublikowano

przezajebista

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj cyknalem 2 foty na szybko, auto dalej brudne :doh:

Jutro idzie na porzadne pranie i pozbycie sie hologramow :wink:

P4190839J_rerxxqp.JPG

P4190840J_rerxxqx.JPG

Ciagle mam niedosyt z gleba,ale i tak juz moge zapomniec o przejezdzie przez progi zwalniajace itp :decayed:

Opublikowano

no prezentuje sie suka za***iście:slina:, jak sie rozwineła sprawa z typem od kół?

Opublikowano

przekozacka jest w pyte!:slina:

Opublikowano
  • Autor

Pare swiezych fot z dzisiaj, auto porzadnie umyte. Oczywiscie tylko jak je wyprowadzili, to zaraz zaczelo padac :kwasny:

P4200880j_rerwwhr.jpg

P4200896j_rerwwhx.jpg

P4200888j_rerwwhn.jpg

P4200902j_rerwwha.jpg

P4200885j_rerwwrp.jpg

P4200890j_rerwwrr.jpg

P4200891j_rerwwrn.jpg

P4200893j_rerwwre.jpg

:wink:

Opublikowano

:slina:

nawet jeśli odrazu po padał deszcz to i tak było warto chociażby dla tych zdjęć!:D

Opublikowano

widziane dzis na zywo w rothenburgu ;)

przyjemnie na zywo wyglada

Opublikowano

Widziałem ją razem z Nowakiem, na żywo wygląda jeszcze lepiej!:wink:

Opublikowano
  • Autor

O prosze :wink:

No na zywo troche jej do idealu brakuje, szczegolnie jesli chodzi o lakier :kwasny:

Kilka nowych foto z Rothen:

P4210916j_rexhrrp.jpg

P4210921j_rexhrrr.jpg

P4211078j_rexhrrw.jpg

P4211080j_rexhrrq.jpg

P4211081j_rexhree.jpg

P4211090j_rexhrxe.jpg

P4211091j_rexhrxw.jpg

P4211097j_rexhrxs.jpg

P4211100j_rexhrxa.jpg

P4211103j_rexhrxq.jpg

Kobieta za kolkiem:

P4211087j_rexhrnr.jpg

P4211102j_rexhrne.jpg

:decayed:

Opublikowano

fajna kobieta ;D

ale na rothenburg troche pozno chyba przyjechales co ? bo ok 14:00 widzialem jak sie toczyles w strone 1/4 i show&shine

Opublikowano
  • Autor

O 14 to juz jechalem do domu :grin:

Siedzialem tam od 9, tylko ze moglem sobie od razu wbic na S&S,a ja stalem gdzies na wypiz*owie przy wyjezdzie ze zlotu wlasnie. Troche slaba komunikacja i zgranie z ekipa z Raceism.pl bylo,a ja tam bylem pierwszy raz-wiec nie ogarnalem do konca.

Opublikowano

pięknie jest :slina::shock3::kox:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja widziałem, że kogoś znajomego od bejc tutaj znajdę, ale że Ciebie :) Pozdro Raceism :P