akjam Opublikowano 19 Grudnia 2011 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Chyba filmik nie chodzi - przynajmniej u mnie.
Ksiadz Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dziwne, hmm. Wrzucę go później na youtubka.[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 07:28_________________________________________________No dobra, filmik na fuel pump.MOV
gelus Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 wyglada na to jakby sie zacierala pomalu... mialem podobnie, niestety za pare godzin padla...
Onkel Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 U mnie tez na początku takie dźwięki wydawała jakby ciezko miała pompować. Wymieniłem filtr. I niestety ale musiałem ją wymienić bo mimo tego, że pracowała to strasznie wyła 130zł na alledrogo wraz z koszem.
Ksiadz Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2011 No właśnie wcześniej chodziła tak cały czas, podczas jazdy. Była masakra, właśnie stało się to po tym jak skończyło mi się paliwo. Wymieniłem filtr i jest ok, tylko podczas odpalania teraz takie coś się dzieje. A jeżdżę już spory czas na tym, a ostatnio wymieniłem tylko filtr.
gelus Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 orientujecie sie moze czy sa jakies roznice w pompkach? czy jest to do 1.8T czy do 3.0 ? czy jest to wersja sedan, kombi, quattro itp ? jakby ktos cos wiedzial to poszukuje takiej pompki wlasnie...
Onkel Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ja jak szukałem do siebie i dzwoniłem do serwisu to powiedzieli, że pompka ma znaczenie z jakiego auta jest włożona. Podobno inne ciśnienie dają ale czy to prawda nie wiem bo na alledrogo znalazłem pompe od AVJ dokładnie z takim numerem i końcówką P jak miałem
SylverStone Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 A czy pompa paliwa posiada w sobie jakis dodatkowy filtr który łapie syf z baku,który można wyczyscić?Czy jesli pompa nie podaje juz takiego ciśnienia to może mieć to wpływ na obroty na zimnym silniku? (nie mam ssania przy pierwszym odpaleniu,jak odczekam parenaście minut to ssanie jest)mam wrażenie że pompa pracuje krócej niż wczesiej to miało miejsce.
piotrsob1 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Z dziesięciu przykazań w zgazowanej benzynie na wtrysku, pierwsze i najważniejsze : utrymywać pozim benzynki w zbiorniku najlepiej powyżej rezerwy Wtedy pompka będzie służyć latami bezawaryjnie
Rekomendowane odpowiedzi