mariuszsmietana Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 witam, czy orientuje sie ktos z Was czy mozna przejsc na nizszy pakiet w cyfrze? obecnie posiadam najwyzszy w hd..... w chwili obecnej praktycznie nie ogladamy tv ze wzgledu na inne obowiazki... a oplata jest dosc wysoka
bania Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Możesz ale zależy od umowy ja jestem już po 2 letniej okresie i teraz mogę zmieniać , co ciekawe są urządzonka które blokują możliwość skasowania kodów tak na marginesie ...
mariuszsmietana Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 no ja jestem dopiero rok.... a umowa na slynne 19 miesiecy
filip1001 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 jakiś 2 miesiące temu szukałem odpowiedzi na identyczne pytanie, ale jeden telefon na infolinię, prośba o zmianę pakietu na niższy, tj. wyłączenie HBO 2, CANAL + FILM i kilku innych i po sprawie, teraz mam te programy które chociaż czasem oglądam i rachunek jest mniejszy
mariuszsmietana Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 dodzwon sie teraz do nich jak ludzie znow glupieja bo rozdawaja tv tazke poczekam az szal przedswiateczny odpadnie. dzieki
Rekomendowane odpowiedzi