cocoo24 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 wczoraj byłem w szklarskiej i polecam, eleganckie warunki, tak samo harrahv, nic tylko śmigać
alpin Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jestem obecnie w Austri-Saalbach na nartach, i powiem szczerze ze tyle sniegu co tu nasypało to tylko na lodowcach widziałem Ciężarówkami wywożą Warunki idealne słoneczko świeci, tylko te ceny Pozdrawiam
Wąski Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Smutne http://www.tvn24.pl/-1,1732046,0,1,nie-zyje-sarah-burke-odeszla-wsrod-tych--ktorych-kochala,wiadomosc.html
cocoo24 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 no to rozijamy wątek, piszcie opinie o dobrych i długich trasach. proszę o opinie na temat czarnej góry i cervena voda w czechach, chce odwiedzić te stoki - warto?
clinque Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 wczoraj byłem w szklarskiej i polecam, eleganckie warunki, tak samo harrahv, nic tylko śmigać Szklarska i karkonosze express malina Gorny odcinek szrenicy praktycznie bezludny, na FISowskiej suuper Lola tez przygotowana fajnie, choc po 14 juz delikatne muldy sie tworzyly, mimo to w porownaniu do Szczyrku jak w bajce
cocoo24 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Byłem 2 tyg temu w szklarskiej i lolo igła, chociaz jeżdze na desce na prawą noge i szklarska jest bardziej na lewą chciałem jechac do szczyrku - troche sie napaliłem. Pojade do czarnej góry i do cervena voda to 50km od czarnej, stok oddany w 2010 podobno, na necie wygląda to konkretnie, był ktoś moze?
_Makki_ Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 My szalejemy w Norwegii. Sezon tym razem rozpoczety pozno bo w grudniu Czasami tez tutaj - www.roldal.com - ten osrodek ma najwiecej sniegu w Europie! Prawdziwy raj dla ludzi kochajacych puuuuuszek Nagranie z wczoraj, moj 2 dzien z GoPro na desce, dzwiek lipa GoPro Hero2 test snowboarding Haukeli
Rekomendowane odpowiedzi