predipl Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 witam. Mam pytanko poniewaz kupiłem audi i jak włącze radio to gra tylko jeden głośnik lewy w dzwiach, jak ustawić w radiu zeby grały wszystkie, niewiem może sie odłączyły ale zaczynam od podstaw. i Jeszcze 2 pytanka. Jak zdjąc obudowe głośnika w dzwiach i jak wyjąć radio. Pozdrawiam :>
Młody Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Do radia musisz miec kluczki :th: a co do ustawienia prawa lewa strona to masz to w;MENU i są opcje BASS i BALANCE - to masz regulację głosników prawo lewo.
wesoly1601 Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Młody a co ma bass do grania tylko jednego głośnika?
predipl Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Opublikowano 19 Marca 2008 dobra radio wyjąłem ale cos go trzyma jakis kabel z lewej oa kostka iso niewiem co to jest a kostka jest dobra i niewiem dlaczego gra tylko lwey przod a reszta nie,,,,,
Młody Opublikowano 19 Marca 2008 Opublikowano 19 Marca 2008 Młody a co ma bass do grania tylko jednego głośnika? Nic ale musi zmieniac az do BALANCE :th:
predipl Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Opublikowano 20 Marca 2008 panowie mam takie radio i niewiem gdzie jest opcja balans,,,,, a głosniki dalej nie grają tylko lewy przód w dzwiach i gwizdek przy klamce reszta CISZA gdzie szukac. i jak zdjąc zabudowe głośnika w drzwiach. i co to za kostka przu głośniku w bagażniku co wisi i ten przycisk w radiu co strzałką zaznaczony, do czego słuzy
Flyer Opublikowano 20 Marca 2008 Opublikowano 20 Marca 2008 Zeby zdjac obudowe/blende glosnika musisz rozebrac najprawdopodobniej caly boczek.
predipl Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Opublikowano 23 Marca 2008 a co to za kabelek w tyłu koło głośnika co wisi ??
Rekomendowane odpowiedzi