klaudik Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 witam panowie mam pytanko zakupilem sobie karte sd 16gb do swojej audi wkladam karte do czytnika i pisze mi loading i tak jak by sie nichciala wczytac czy ktos wie jak to sie uruchamia
akjam Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Tutaj masz kilka wątków dot. kart SD, które mogą Ci coś pomóc na przyszłość... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202160.0;highlight=sd http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=116675.0;highlight=sd
GreGoriO Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 SD czy SDHC .... to typ karty. SD tylko do 4GB... SDHC od 4GB SDHC, TO pojemność która nie jest obsługiwana przez większość starszych czytników. sprawdź w instrukcji obsługi jaka karta max może być odczytana. poza tym napisz gdzie ją wkładasz...RNSE czy coś innego....
klaudik Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 tak mam rnse a katre mam jednak sdhc 16 gb to za duzo jednak co? mam 2 wejscia na ta karte i ani na jednym ani na drugim nie dziala ajkam i jak z ta maskownic patrzales w tym garazu?? to co musze zmienic karte na max 2 gb? czy jak?
akjam Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Podejrzewam, że chodzi o RNSE... Niby 2GB to max ale niektóre 4GB też ogarnie.
klaudik Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 to lepiej chyba ta 2 kupic bo jak 4 znowu nie ogarnie
GreGoriO Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 karta 4GB występuje w dwóch typach... jeszcze SD lub już SDHC Wersję SD jest bardzo ciężko kupić, prawie zawsze w ofercie są SDHC. Trzeba na to zwrócić UWAGĘ... SD 4GB powinna być czytana w większości czytników...
Bromchit Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 karta 4GB występuje w dwóch typach... jeszcze SD lub już SDHC Wersję SD jest bardzo ciężko kupić, prawie zawsze w ofercie są SDHC. Trzeba na to zwrócić UWAGĘ... SD 4GB powinna być czytana w większości czytników... Wcale nie tak ciężko kupić, tak na szybkiego, tej firmy mam dwie karty i RNS-E nie ma z nimi problemu: klik SD 4Gb Platinum
Rekomendowane odpowiedzi