jankes3 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 od poczatku jak posiadam moją audiolkę nie działają czerwone lampki w drzwiach , do tej pory myślałem że to są tylko szkiełka odblaskowe ale dośc często na ulicy widzę że te szkiełka sie zapalają w każdym audi tylko nie w moim , nie działają lampki w czterech drzwiach , w pokrywie bagażnika działa, a może jednak wychodziły wersje z odblaskami i nie ma czego szukać, jak to sprawdzić lub naprawić ???
wrclaguna Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Wystarczy podwadzic ten plastik i bedzie wiadomo czy masz Pakiet oswietlenie
jankes3 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2011 Wystarczy podwadzic ten plastik i bedzie wiadomo czy masz Pakiet oswietlenie dokładnie tak , są tylko sziełka odblaskowe, co to za wersja która ma prawie wszystko prócz skóry i ksenonów a nie ma takiej pierdoły
maverick215 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 dzięki temu postowi uświadomiliście mnie co to pakiet podświetlenie , szczerze myślałem że każda A4 ma to w standardzie
akjam Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Wszystko da się zrobić Przeczytaj ten temaciki wszystkiego się dowiesz. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=20727.0
jankes3 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2011 a lampki w suficie : podświetlenie przycisków przedniej lampki działa , nad przestrzenią bagażową działa a nad tylnymi siedzeniami nie działa
jankes3 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2011 lampka działa tylko podswietlenie przycisku nie działa , a jak wyjąc tą lampkę żeby sprawdzić czy wogóle jest podświetlenie przycisku?
Góral65 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 lampka działa tylko podswietlenie przycisku nie działa , a jak wyjąc tą lampkę żeby sprawdzić czy wogóle jest podświetlenie przycisku? pewnie masz lampę bez podświetleń zdarzają się takie ja też taką mam przód i bagażnik ma podświetlane przyciski a nad tylną kanapą brak dziwne ale prawdziwe
mkowol Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 U mnie też nie świecą lampki w dzwiach zaraz idę sprawdzić czy są żaróweczki czy tylko odblaski
Rekomendowane odpowiedzi