Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] a4 by me :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IMG_4333.jpgIMG_4334.jpgIMG_4352.jpgIMG_4362.jpgZdj_cie0032sscscscscscscscscs.jpgZdj_cie0067.jpgZdj_cie0217.jpgZdj_cie0235.jpgZdj_cie0316.jpgZdj_cie0324.jpg

zdjęcia pokazują jak było i jest obecnie.

pierwsze i ostanie dwa najbardziej odzwierciedlają jak jest.

całe wnętrze jest w niebieskim podświetleniu ( LED ) + bagażnik a zegary i audio w czerwonym - piękny widok w nocy.... :):evil::)

jest m.i. :

- sony x-plode radio + głośniki ( na zdjęciu jeszcze niebieski pioneer)

- elektryczne szyby

- sportowy tłumik

- czujniki parkowania tył

- wymienione oświetlenie przednie ( halogenowe + ringi ) i tylne

- w.w podświetlenie kompletne wnętrza i bagażnika na niebieski LED

- centralny

- alarm

- blokada skrzyni

- alu standardowe

- hak

- jak w opisie LPG

- zawieszenie przednie już wymienione na MS

plany:

- zderzak imitacja b7 i poprawa maski - wloty pod przerobiony dolot powietrza

- podświetlenie zewnętrzne czerwone LED każdej strony

- zderzak tylny sport

- malnięcie dachu i belek na czarno ( reszta jak teraz )

- areograf na drzwiach

- progi sportowe

- alu 17"

- kompleta wymiana amorków i sprężyn

tyle ooo :):decayed:

[br]Dopisany: 15 Grudzień 2011, 23:47_________________________________________________jak by co pisać a zrobię nowe zdjęcia z lepszym efektem :>

Opublikowano

Sorry, ale kaszana, zaczynając od lamp przednich, poprzez to coś pod grilem, oświetlenie w środku a na planach przodu b7+ maski i aerografu, może ci sie to podoba, nie neguje tego, ale dla kogoś z dobrym gustem (nie mówie że ja akurat taki mam) a jest takich osób tu dużo, te wszystkie mody które wymieniłem to nie obrażając "wieś tuning". Jak sądze to nie tylko moje zdanie i takich komentarzy będzie tu jeszcze kilka.

Jeśli ci sie podoba to rób, tylko miej na uwadze że wychwalany za to nie będziesz.

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Tak jak Kolega wyżej z tymi "planami" to ciemność widzę... :gwizdanie:

Rób jak uważasz ale uważaj jak robisz żeby z tego nie wyszedł "ulep" a w tym kierunku to zmierza... :no:

Powodzenia :hi:

Opublikowano

całe wnętrze jest w niebieskim podświetleniu ( LED ) + bagażnik a zegary i audio w czerwonym - piękny widok w nocy.... :):evil::)

:facepalm:

Kolego mi nie pozostaje nic innego jak poprzeć zdanie kolegów wyżej .... wszystko zmierza niestety w kierunku wiejskiego tuningu, jako że nie płacę abonamentu za telewizję to nie wiem czy Tede prowadzi jeszcze Operację Tuning ale nie ździw się jak po wprowadzeniu Twoich planów w życie wystąpisz w tym programie w roli głównej ...

Ja oczywiście doceniam Twój wkład pracy w to auto i fajnie, że chcesz coś robić i ulepszać tylko po pierwsze, aby nie niszczyć wizerunku społeczności skupionej wokół tego modelu samochodu - ulepszaj raczej mechanicznie niż wizualnie bo wizualnie po fabryce oprócz fajnej felgi, ew. jakiś elementów polifta - nic nie poprawisz ....

Areograf - wiocha

Imitacja B7 - jeszcze większa wiocha niż areograf

Tylny zderzak i sportowe progi ..... prosze Cię :wallbash:

Mimo wszystko seria fajna, nie spier.... tego :) Powodzenia w modyfikacji i mam nadzieje, że ta konstruktywna krytyka tutaj Ci się przyda i weźmiesz ją do siebie a nie rzucisz się do nas do gardeł za to. To Twoje auto i Tobie ma się podobać !

BTW: wypierdol te lampki ze śodka i te ledy bo kiedyś Ci się auto spali przez to :shocked:

Opublikowano

zrob te zdjecia z lepszym efektem, bo kaszanke widze :gwizdanie: Straszliwa koza z niego, te sportowe progi moga go wizualnie obnizyc :decayed: A tak na powaznie, przejzyj sobie watek http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=158482.0 i zobacz do czego powinienes dazyc. Nie widze tam ani jednego samochodu z imitacja zderzaka b7 czy tylengo sportowego i progami... Brakuje tylko mega spojleru na klape i wies spiewa i tanczy. Zly kierunek obrales kolego

Opublikowano

plany:

- zderzak imitacja b7 i poprawa maski - wloty pod przerobiony dolot powietrza :thumbdown:

- podświetlenie zewnętrzne czerwone LED każdej strony :thumbdown:

- zderzak tylny sport :thumbdown:

- malnięcie dachu i belek na czarno ( reszta jak teraz ) :gwizdanie:

- areograf na drzwiach :thumbdown:

- progi sportowe :wink4:

- alu 17" większe dawaj :naughty:

- kompleta wymiana amorków i sprężyn :good:

Jest dobra baza do modzenia, ale uważam, niestety (raczej stety) jak koledzy wyżej...

Ale spoko, po to jest forum, żeby się dowiedzieć, rozeznać i nakierować w odpowiednim kierunku :)

Opublikowano

To co wymieniłeś w planach to niektórzy piszą w " ... " żeby zażartować - może o to ci chodziło :mysli: a jak nie to :wallbash:

z tego co jest teraz to wywal lampy przednie i zmień oświetlenie wnętrza na ledy dające białe światło

- podświetlenie zewnętrzne czerwone LED każdej strony

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :doh1:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2011, 11:38_________________________________________________ps. lampy tylne też wywal :gwizdanie:

Opublikowano

Doprowadź zderzak do porządku, załaduj lampy ori poliftowe, znaczek z powrotem na miejsce (bo chyba go nie ma). Niebieskie ledy zastąp białymi. I następnym razem najpierw zapytaj się kolegów zanim zrobisz. Mam nadzieje że jeszcze nie wydałeś kaski na ten badziewny laminatowy zderzak z b7, który pęknie przy pierwszej dziurze.

Opublikowano

audi b5 Bocanegra :polew: sluchaj kolegów wyzej, przejrzyl dzial galeria b5, wyciagnij wnioski i bierz sie za rezanie! Powodzenia :good:

Opublikowano

Plany to kolego masz , ale nie przemyślane w żadnym calu :mysli: 17-stki owszem , amorki, lampy i tyle :rolleyes: a co będziesz tym aerografem malował????? Jaki wzór??? :cool1:

Opublikowano

Noooo... cyrk wjechał :kox: Kolego... nie rób tych błędów co masz w planach. No chyba że chcesz wyrywać dziunie pod remizą :polew: No a tak na marginesie to działaj aby z tej a4 zrobić coś na styl ori i aby się rzucało w oczy bo fajne a nie że WIEŚ :confused4: A grila załóż spowrotem i pomaluj go w czarny mat, światłą wstaw ori i ewentualnie przyciemnij folią ale będzie troszkę gorsza widoczność (nie dużo gorsza).

Opublikowano

kurde jakbyś zrobił to co zaplanowałeś i bym go od ciebie kupił to z tym autem miałbym więcej roboty niż ze swoim :decayed:

Opublikowano

gruby projekt się szykuje :kox:

Opublikowano

Może i nie mam nic do gadania,bo sam latam serią;)ale koledzy...macie rację.Według mnie wystarczy gleba,jakaś 17(mam na myśli koła xD ) i lampa tył po lifcie i będzie :good: takie moje zdanie :>

Opublikowano
  • Autor

wizja jakaś była i macie sporo racji .... :kwasny:

nom tak jakoś mi się widziało ale odmienia :tongue4:

to jaki zderzak polecacie ? s4? :wink4:

w życiu wszystko się zmienia więc i ja mogę zmienić

ps. areografu chciałem użyć by na drzwiach przednich pociągnąc logo audi.....

pozdro

Opublikowano

i progi :kox:

Opublikowano

o kurde :shocked: ale żeś odwalił tjunink normalnie a widzę, że ma być jeszcze lepiej :wallbash: Posłuchaj dobrych rad kolegów nade mną :gwizdanie:

Opublikowano
:good: Dobrze że zmieniłeś koncepcje :notworthy: bo wiocha była już o krok :disgust: